OMV Srbija izaziva vozače da „stanu na crtu“ i oprobaju se u najbržoj vožnji
Foto: Promo

OMV Srbija izaziva vozače da „stanu na crtu“ i oprobaju se u najbržoj vožnji

Auto -

Pratite sa posebnim oduševljenjem trke Formule 1 a onda sanjate kako parirate u vožnji Hamiltonu ili Fetelu? Ili ste „samo“ ljubitelj brze vožnje i uz to volite da se takmičite i osvojite vredne nagrade? Onda obavezno prošetajte do 54. Međunarodnog salona automobila jer je OMV Srbija za vas na svom štandu pripremila interesantnu nagradnu akciju. U „OMV MaxxMotion Izazovu“ najspretniji vozači mogu da pokažu svoje izvanredne vozačke sposobnosti tako što će tokom sesije vožnje od sedam minuta na Simulatoru vožnje Formule 1 ostvariti najbolje rezultate. Prva nagrada je vaučer za gorivo na OMV benzinskim stanicama u iznosu od 20.000 dinara, dok za drugo i treće mesto sleduju vaučeri za gorivo u iznosu od 15.000 i 10.000 dinara. Da bi učestvovali u akciji kandidati moraju da budu punoletni i da daju na uvid vozačku dozvolu ili ličnu kartu. Ako vam baš i ne bude najbolji dan, ne brinite. Dozvoljeno je više puta u periodu trajanja Sajma automobila učestvovati u nagradnoj akciji, međutim u toku jednog dana moguće je voziti samo jednom.

foto: Promo

Zahvaljujući ovom OMV Izazovu više ne morate da se pitate kako to izgleda kada upravljate vozilom koje se velikom brzinom približava magičnoj brojci od 300 km/h, jer sada to sa ovim simulatorom možete i da doživite. Iskustvo koje nudi ovaj simulator F1 dizajnirano je tako da bude što je moguće realističnije i tako barem na trenutak možete da osetite svo uzbuđenje šampiona tzv. „najbržeg cirkusa na svetu“. Osetićete svaku promenu u teksturi podloge, bilo kakvu nesavršenost na stazi, i primetićete razliku u vožnji kada gume počnu da se troše, što je podatak koji znaju svi oni koji su barem jednom gledali trke Formule 1. Svo uzbuđenje i zabava o kojima ste nekada možda razmišljali dok ste maštali da vozite bolid formule po stazi u Monci sada vas čeka na Sajmu automobila u Beogradu.

foto: Promo

Osim ove uzbudljive adrenalinske atrakcije, na ovogodišnjem Sajmu OMV Srbija se na Sajmu predstavila i sa drugim proizvodima i uslugama. U skladu sa njihovim sloganom „We care more“, OMV je podsetio posetioce Sajma da su osim goriva premijum kvaliteta poznatih pod imenom OMV MaxxMotion, potrošačima na raspolaganju čuveni VIVA restorani kao i niz dodatnih usluga koje potrošači mogu obaviti prilikom posete benzinskoj stanici koje što je najbitnije štede vreme a samim tim i novac. Među ovim posebnim uslugama nalaze se usluge menjačnice, transfera novca i platnog prometa, preuzimanja i isporuke pošiljki, prodaja ulaznica za koncertne, sportske, kulturne i druge manifestacije, pomoć na putu, kupovina i dopuna TAG uređaja, slanje poklona u vidu cveća, slatkiša ili pića. Da ova kompanija zna da ceni lojalnost potrošača pokazuje i naročitim pogodnostima u vidu popusta na goriva, proizvode i usluge koje OMV Srbija nudi svojim stalnim potrošačima koji poseduju OMV Save&Drive karticu.

OMV Srbija je deo evropske OMV mreže od oko 2000 benzinskih stanica. U Srbiji, OMV upravlja sa 61 stanicom i može se pohvaliti najrasprostranjenijom mrežom autoputskih benzinskih stanica u zemlji. OMV benzinske stanice već godinama pružaju više od same prodaje goriva, one su pravi multifunkcionalni centri, koji svojim potrošačima nude vrhunske proizvode i usluge.

https://www.omv.co.rs/sr-rs/benzinske-stanice/goriva/omv-maxxmotion-izazov

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track