MAĐARICE I ZVERI: Kurir zavirio u automobilski spektakl u  Budimpešti!
Foto: Kurir

Tjuning stajling i drift

MAĐARICE I ZVERI: Kurir zavirio u automobilski spektakl u Budimpešti!

Auto -

Mađarice su u punoj formi, a automobili im stoje bolje nego ikad! Tjuning stajling spektakl u prestonici Mađarske, sem lepotica, okupio je stotine automobilskih entuzijasta, ali i profesionalnih trkača i driftera.

Izložba modifikovanih i sportskih automobila iz 16 evropskih zemalja održana je od petka, 22. marta do nedelje, 24. marta 2019. godine u Budimpešti a manifestaciju je fotoaparatom ispratio Filip Žemlje, koji je za Kurir slikao najatraktivnije momente!

foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir

Ove godine na Tjuning Stajling štandu bili su izloženi tjunirani automobili suzuki svift, opel korsa, golf 4 i modifikovani tricikl T-rex. Kombinacijom izložbe, predstave i takmičenja ova sajamska manifestacija u Budimpešti bila je uzbudljiv i jedinstven doživljaj za posetioce. Ovaj događaj je važan skup industrije, novih tehnologija i služi kao idealna platforma za razmenu informacija.

foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir

Učestvovanje na AMTS naš tim je iskoristio za kontaktiranje mađarskih driftera koji su i sami izrazili želju da dođu u Čačak na stazu Autoprevoza 20.aprila na Trening dan i uvežbavanje novih vozača a takođe su potvrdili da će sa četiri automobila učestvati na drift trkama koje se voze 19. maja u Čačku i 23. juna 2019. godine u Valjevu.

(Kurir.rs)

foto: Kurir
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track