JEDNAČINA BEZ NEPOZNATIH: - Akcija u Delta motorsu, 6.300 evra = BMW X1 ILI X2!
Foto: Delta motors

Popusti

JEDNAČINA BEZ NEPOZNATIH: - Akcija u Delta motorsu, 6.300 evra = BMW X1 ILI X2!

Auto -

Delta motors spremio je akciju uoči Sajma BK kar šou. BMW X1 i X2 su pravi predstavnici BMW game koji će vas impresionirati svojim izgledom i svakim detaljem. U enterijeru, elegancija i prostranost odgovaraju svestranosti u svakom smislu, dok ih inovativne BMW tehnologije i izuzetna upravljivost izdvajaju od ostalih predstavnika iz njihove klase.

Dodatna oprema BMW X1 i BMW X2 modela u M paketu uključuje M kožni volan, M Sportsko vešanje, M aerodinamički paket, sportska sedišta za vozača i suvozača, dvozonsku automatsku klimu, parking asistent, kameru za vožnju unazad i parking senzore napred i pozadi, automatski osmostepeni “Steptronic” menjač, aluminijumske M Double Spoke felne, LED farove i veliki ekran od 8,8 inča.

Modeli BMW X1 sDrive 18d i BMW X2 sDrive 18d dostupni su sa popustom do 6.380€ u zavisnosti od paketa opreme, a u ponudi su i atraktivni uslovi finansiranja. • Model BMW X1 sDrive 18d u xLine paketu dostupan je po ceni od 34.990€, puna cena ovog modela iznosi 41.308€. • Model BMW X1 sDrive 18d u M paketu dostupan je po ceni od 35.990€, puna cena ovog modela iznosi 42.372€. • Model BMW X2 sDrive 18d u M paketu dostupan je po ceni od 36.990€, puna cena ovog modela iznosi 43.266€.

BMW X1 18d u xLine paketu opreme kao dodatnu opremu ima aluminijumske felne Y-Spoke od 18 inča, automatski osmostepeni Steptronic menjač, kameru za vožnju unazad, LED farove i svetla za maglu, parking asistent, senzore i napred i pozadi, tempomat, automatski dvozonski klima uređaj i veliki ekran od 8,8 inča. Upoznajte se bolje sa ponudama, zakažite test vožnju ili kontaktirajte najbliži BMW prodajni salon i zatražite ponudu za svoj budući BMW iz X porodice. Više informacija na www.bmw.rs.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track