Online prodavnice: Nov način kupovine delova za vaš auto
Foto: Shutterstock

Online prodavnice: Nov način kupovine delova za vaš auto

Auto -

Kvalitetni auto-delovi nikada nisu bili dostupniji i jeftiniji

Idite u korak s vremenom i, pri tom, uštedite svoje vreme, ali i novac!

Kupovina rezervnih delova, sa kojom se svaki vozač suočava nekoliko puta godišnje, uopšte ne mora da bude stresna i dugotrajna. Umesto da vreme trošite na istraživanje koji vam tačno deo treba, i na odlazak kod majstora ili lokalnih prodavaca delova, koji opet zbog ograničene ponude veoma često ne mogu da izađu u susret vašim zahtevima, zašto se ne biste orijentisali na samostalnu kupovinu auto-delova, koji uz to može da vam donese i značajne uštede u budžetu?

Sve prednosti kupovine preko interneta pokazale su se u mesecima za nama. U nemogućnosti da se i fizički ode do prodavnice, mnogi su se prebacili na nov način trgovine – preko sajtova. Iz udobnosti vašeg doma, pomoću samo nekoliko klikova mogli ste da obavite kupovinu i to po znatno nižim cenama. Rekli bismo više nego dovoljan razlog da sa tom praksom i nastavite i dalje. Benefiti online kupovine naročito su očigledni na web shop-u prodajadelova.rs, jer zapravo oni pružaju kompletnu uslugu. Imaju najveći izbor originalnih autodelova, najbolje cene, usmereni su na krajnje kupce, a tu su vam dostupni i edukovani prodavci od kojih u svakom momentu možete dobiti pravu informaciju i pomoć pri kupovini, kao i call centar.

Prednosti online kupovine su brojne, a mi ćemo navesti samo neke od nih.

foto: Shutterstock

MN: Evo zašto je internet prodaja delova toliko popularna

Dostupnost: Poželeli ste da na jednom mestu, brzo, lako i jednostavno, pronađete sve što vam je potrebno za vaše vozilo? Neophodan vam je specifičan deo za vaš automobil ili motocikl, ali se pitate kako da ga dobavite? Za ove i neke slične dileme, ovo je pravo mesto na vebu koje je “otovreno” 24 časa.

Ušteda vremena: Umesto da prilikom nabavke rezervnih delova za vaše četvorotočkaše, morate da obilazite automehaničare ili lokalne prodavce dok ne nađete odgovarajući deo, danas su auto-delovi online dostupni i na samo par klikova mišem.

Ušteda novca: Cene auto-delova u ovoj prodavnici su niže i znatno povoljnije, nego u klasičnoj maloprodaji, budući da je web-trgovina oslobođena svih troškova vezanih za prostor i brojne zaposlene, pa svojim kupcima može da ponudi povoljnije cene proizvoda.

Najveća ponuda: Web-shop prodajadelova.rs ima sve što vam je potrebno. Ova web prodavnica sadrži najveći, objedinjeni izbor originalnih autodelova (auto delovi, karoserija, kozmetika, gume i sve za auto). Posebna pogodnost je što su vam rezervni auto-delovi online i to 24 časa.

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track