NAJPOZNATIJI HRVATSKI AUTO NOVINAR VAKCINISAN U SRBIJI: Čedomir Brkić provozao Jurija Šebalja ulicama, gost oduševljen Beogradom!
Foto: Kurir

POSLE 8 GODINA PONOVO U PRESTONICI SRBIJE

NAJPOZNATIJI HRVATSKI AUTO NOVINAR VAKCINISAN U SRBIJI: Čedomir Brkić provozao Jurija Šebalja ulicama, gost oduševljen Beogradom!

Auto -

Proslavljeni hrvatski automobilista i najgledaniji auto-novinar u regionu Juraj Šebalj za vikend je primio vakcinu protiv korona virusa u beogradskom Bel-ekspo centru. Domaćin u Srbiji bio mu je kolega po titulama, najtrofejniji srpski vozač i automobilski novinar Čedomir Brkić.

Šebalj je došao u Beograd, gde primio vakcinu AstraZeneka, a bio je jedan od stotina građana iz regiona, koji su tokom vikenda stigli u Srbiju kako bi dobili cepivo. Šebalj je ljubiteljima auto-sporta dobro poznat i kao pobednik Beogradskog relija 2013.

Ko ima više titula i antitela... Brkić i Šebalj
Ko ima više titula i antitela... Brkić i Šebalj foto: Kurir

Brkić otkriva da je Šebalj bio oduševljen našom prestonicom, naročito Beogradom na vodi.

- Bio je u čudu kada je video da se Beograd veoma promenio za relativno kratkih osam godina, kada poslednji put bio u Srbiji. Došao je na vakcinaciju u zakazano vreme, preko E-uprave. Posle samo 5 minuta sve je bilo zavšenu, a Šebalj pred doktorim nije krio zadovoljstvo za efikasnost i odličnu organizaciju - kaže Čeda Brkić za Kurir.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track