ČEDOMIR BRKIĆ OTVORIO SAJAM AUTOMOBILA U KRAGUJEVCU: Jedina automobilska manifestacija u ovoj godini!
Foto: Kurir

Šumadija sajam

ČEDOMIR BRKIĆ OTVORIO SAJAM AUTOMOBILA U KRAGUJEVCU: Jedina automobilska manifestacija u ovoj godini!

Auto -

Najtrofejniji srpski automobilista Čedomir Brkić danas je otvorio 13. po redu Sajam automobila “Auto Expo” u Kragujevcu, koji će trajati do nedelje, 12. decembra. Ovo je prvi i jedini sajam automobila u ovoj godini u Srbiji.

Više od 15 poznatih brendova predstavilo je svoje modele, a promovišu se i motocikli i kvadovi. Posetioce očekuju akcijske cene, sajamski popusti, kao i premijere novih modela automobila.

“Auto Expo 2021” organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Među poznatim brendovima koji predstavljaju svoje modele automobila su Tojota, Hjundai, Škoda, Alfa Romeo, Fijat, Nisan, Džip, Kija, Folksvagen, Reno, Isuzu…

Sajam automobila, Šumadija sajam, Čedomir Brkić, Sajam automobila u Kragujevcu
foto: Kurir

Ponude na sajmu “Auto Expo 2021” predstavljaju i osiguravajuće kuće, lizing kompanije i auto škole. Radno vreme sajma u četvrtak, petak i subotu je od 10 do 18 časova, a u nedelju do 16 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, dok je parking besplatan.

Činjenica da se Šumadija sajam osmelio da jedini u Jugoistočnoj Evropi organizuje Sajam automobila, pokazatelj je žilavosti kragujevačke privrede, ljudi i stručnjaka koji rade i žive za Kragujevac, rekao je otvarajući sajam Radomir Erić, član Gradskog veća za privredu.

Sajam automobila, Šumadija sajam, Čedomir Brkić, Sajam automobila u Kragujevcu
foto: Kurir

Privreda mora da živi šta god da se dešava, jer bez privrede nema ni zdravstva, ni obrazovanja, ni kulture. Moramo uz poštovanje svih preventivnih mera da nastavimo da radimo. Kragujevac uspeva u svemu tome. Najveći smo izvoznici automobilske industrije i šinskih vozila, namenske industrije i nameštaja. Kragujevac je centar realne industrije jugoistočne Evrope, jer je izvoz baziran na preko 83 posto gotovih proizvoda, gde je učešće dodate vrednosti najveće.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track