BMW PROTIV FIESTE: Pogledajte dramatičan video policijske potere, tinejdžer jurcao 160 km/h, a onda je usledio HOROR EPILOG!
Foto: Printscreen Facebook Humberside Police

haos na putu

BMW PROTIV FIESTE: Pogledajte dramatičan video policijske potere, tinejdžer jurcao 160 km/h, a onda je usledio HOROR EPILOG!

Auto -

Oliver Klark (19) iz Hambersajda u Velikoj Britaniji osuđen je na godinu dana zatvora zbog divljačke vožnje i bežanja policiji kakvi se retko beleže u toj zemlji.

Neverovatnu poteru zabeležila je kamera iz policijskog vozila, a na snimku se vidi Klark koji u svojoj Ford Fiesti juri brzinom od 160 km/h. Međutim, u jednom trenutku tinejdžer gubi kontrolu nad vozilom i udara u kamion, da bi potom na njega naleteo i policijski automobil.

Samo pukom srećom, u ovom jezivom incidentu niko nije izgubio život, a tinejdžer je nakon četiri dana provedena u komi pušten na kućnu negu, naravno uz prekršajnu prijavu.

Klark je na sudu priznao odgovornost zbog čega mu je kazna preinačena, pa je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od dve godine uslovno.

- Ovo je čista slučajnost da niko nije poginuo, igrom slučaja sve se završilo bez težih posledica. Da je neko nastradao, vozač Fieste bi završio na dugogodišnjoj zatvorskoj kazni - obrazložio je sudija presudu koju je doneo, piše Jutarnji list.

(Kurir.rs/ Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track