PRIZNANJA ZA IZLAGAČE SAJMA AUTOMOBILA U KRAGUJEVCU: Čedomir Brkić uručio nagrade na ovogodišnjoj smotri automobila!
Foto: Privatna Arhiva

šumadija sajam u znaku bezbednosti

PRIZNANJA ZA IZLAGAČE SAJMA AUTOMOBILA U KRAGUJEVCU: Čedomir Brkić uručio nagrade na ovogodišnjoj smotri automobila!

Auto -

Na Šumadijasajmu večeras su uručene nagrade najboljim na tradicionalnom Sajmu automobila. Velika posećenost i interesovanje za automobile u srcu Šumadije pokazuju da je ovo jedna od glavnih manifestacija u Kragujevcu tokom cele godine.

Ovogodišnji žiri je radio u sastavu: Čedomir Brkić, najtrofejniji srpski vozač svih vremena, Bojan Nikolić, urednik emisije Auto Moto Sport, kao i Ana Rakić Radivojević, predstavnik organizatora Šumadija sajam.

Nagrade su, ispred žirija uručili Čedomir Brkić i direktor Sajma Aleksandar Štajn.

Čedomir Brkić, Sajam automobila u Kragujevcu
foto: Privatna Arhiva

"Sa nama su i ovoga puta bili naši tradicionalni izlagači kojima se neizmerno zahvaljujemo na ukazanom poverenju, kao i novim izlagačima kojima se iskreno zahvaljujemo na prepoznatoj ideji širenja lepeze sajamske ponude. Kao domaćini koji se uvek trude da podignu kvalitet svojih usluga iskoristili smo priliku i javno se zahvalili svima koji su svojim dolaskom i nastupima na ovogodišnjem sajmu uticali na isti. Posebnim priznanjima smo zahvalili onima koji su po oceni žirija obeležili ovogodišnju manifestaciju brižljivom pripremom svog sajamskog nastupa. Naravno, nismo zaboravili ni pojedince koji su svojim stajlingom i ličnim stilom bili prava animacija za posetioce", navode iz Šumadijasajma.Priznanja su dodeljena za 11 kategorija, među kojima i nagrada Naj organizacija štanda sajma uručena je Agenciji za bezbednost saobraćaja. Najpremijera sajma -pripala je kompanija "Nikom" za premijeru vozila "džip avendžer". Za Naj elektro vozilo sajma nagrada je uručena za vozilo IONIQ 6, kao i za novi brend "Čeri". Nagrada Naj doprinos bezbednosti u saobraćaju uručena je kompaniji "Marinković Hoffman" i drugima.

1 / 7 Foto: Privatna Arhiva

I na kraju šlag na ovogodišnji sajam su dva sledeća priznanja:

Naj lice sajma pripalo je Jeleni Dafinić, a Naj lice ljubaznosti sajma je pripalo Ivi Rvović, sa štanda JP Putevi Srbije.

MIs Sajma sa Bojanom Nikolić
MIs Sajma sa Bojanom Nikolić foto: Privatna Arhiva
1 / 8 Foto: Privatna Arhiva

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track