(UZNEMIRUJUĆI FOTO) DEVOJČICA PRETRPELA VELIKE MUKE: Roditelji su joj kupili ovo, a odmah su zažalili!
Foto: Printscreen/Youtube

Užas

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) DEVOJČICA PRETRPELA VELIKE MUKE: Roditelji su joj kupili ovo, a odmah su zažalili!

Život -

Kajli je svojoj ćerki kupila set za šminkanje za decu, a kozmetika koja je sadržala karmin, rumenilo i sjaj za usne bila je označena kao bezopasna

Kajli Krejven iz Ilinoisa podelila je na društvenim mrežama jezive fotografije svoje trogodišnje ćerkice, na kojima se vidi alergijska reakcija koju je devojčica imala jer je koristila jeftinu šminku. Na fotografijama se vidi otečeno devojčicino lice kao posledica korišćenja ovih proizvoda.

Naime, Kajli je svojoj ćerki kupila set za šminkanje za decu, a kozmetika koja je sadržala karmin, rumenilo i sjaj za usne bila je označena kao bezopasna. Međutim, sutradan je devojčicino lice toliko oteklo da je majka hitno morala da je odvede kod pedijatra.

foto: Printscreen/Youtube

- Lidija danima nije mogla da jede zbog rana koje je imala na usnama. Ustanovljeno je da je u ovom proizvodu bilo čak šest hemikalija za koje se zna da kod nekih ljudi mogu da izazovu alergijsku reakciju. Lidija je bila jedna od njih - rekla je Kajli.

Devojčica se sada oseća mnogo bolje, dobila je terapiju i skoro potpuno se oporavila, a majka apeluje na druge roditelje da obrate pažnju na proizvode (poput ove šminke) koje deca stavljaju na kožu da se i njima ne bi desilo nešto slično ovome.

Kurir / E.K., Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja