GODINAMA SU MU SE RUGALI ZBOG PIVSKOG STOMAKA IAKO NIKAD NIJE PIO PIVO: Mislio je da je to sve SALO, a onda su mu izvadili tumor težak 35 KG (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

ŠOK

GODINAMA SU MU SE RUGALI ZBOG PIVSKOG STOMAKA IAKO NIKAD NIJE PIO PIVO: Mislio je da je to sve SALO, a onda su mu izvadili tumor težak 35 KG (FOTO)

Život -

Hektor Ernandez (47) konstantno je bio tema sprdnje njegovih prijatelja kako ima pivski stomak. On je dostigao neverovatnih 136 kilograma pre nego su lekari konstatovali da je njegov stomak zapravo bio tumor koji je težio neverovatnih 35 kilograma!

Hektor je priznao da je on uvek bio krupniji, ali je poslednjih godina njegov stomak je naglo počeo da raste sve dok nije dostigao 136 kilograma. Počeo je da ima problema sa gorušicom, konstipacijom i poteškoćama u disanju. Njegov lekar je sve ovo smatrao bezazlenim pa je on njegov stomak pripisao višku kilograma.

"Mislio sam da je u pitanju samo salo", rekao je Hektor.

Odlučio je da potraži drugo mišljenje jer je stomak postajao sve veći i teži.

Dijagnostikovan mu je kancerogeni tumor koji se zove retroperitonealni liposarkom. Ova vrsta tumora obično je bez simptoma sve dok tumor ne poraste i tada pacijenti mogu da osete bol u stomaku, oticanje i konstipaciju. Hektor nije jedini koji je ovaj tumor pomešao sa salom.

"Zaista sam imao sreće. Imao sam dosta podrške od porodice i prijatelja koji su se molili za mene i bili tu. Sve je bilo u Božjim rukama", dodao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track