PLASTIČNI SRPSKI HIRURG KOJI ULEPŠAVA HOLIVUDKSE ZVEZDE UPOZORAVA: Pazite se, implanti izazivaju rak! Evo šta kaže o Ledi Gagi, Ivanki Tramp, Elvisu Prisliju...
Foto: Printsceen

u Srbiji SE ugradi oko 5.000 implantata u grudi

PLASTIČNI SRPSKI HIRURG KOJI ULEPŠAVA HOLIVUDKSE ZVEZDE UPOZORAVA: Pazite se, implanti izazivaju rak! Evo šta kaže o Ledi Gagi, Ivanki Tramp, Elvisu Prisliju...

Život -

Godišnje se u Srbiji ugradi oko 5.000 implanata u grudi, a prema najnovijim istraživanjima američkih naučnika, implanti koji imaju glatku strukturu rizični su, navodno, za zdravlje jer mogu da izazovu rak.

Profesor dr Borko Đorđević, plastični hirurg, koji je operisao mnoge američke zvezde, Ledi Gagu, Ivanku Tramp, seste Gabor, a poznavao je Elvisa Prislija, rekao je da implanti veoma opasni.

foto: Printsceen

"Sad se pojavila povezanost silikonskih implanata s rakom dojki, odnosno rakom kapsule oko dojke. Ironično je da je implant koji je bio gladak i on je bio gladaki i optužen je za pravljenje te kapsule i zato što je iscurio silikon iz toga. Međutim, pojavila se sledeća generacija, koja je imala rapavu površinu. Rapava površina je ta koja pravi kapsulu i pravi taj limfon, a to je tumor belih krvnih zrnaca, odnosno limfnih žlezda i on je sporo rasteći. Traje negde oko devet godina. Međutim, sad se pojavio kao agresivno i prenosi se na limfne žlezde dođe do smrti", objasnio je profesor Đorđević.

foto: Printsceen

Doktor se prisetio i svog poznanstva sa Elvisom Prislijem.

"Bio sam na stažu Nju Džerziju i Elvis je zaglavio u bolnici posle koncerta. Uzeo je dosta droge i morao je da se leči. Bio je na šestom spratu u apartmanu. To je bilo 1971. godine, bio sam opservator, on je imao svoje privatne lekare", rekao je dr Đorđević u Novom jutru.

"Ledi Gagu je operisao nos, sestre Gabor i majke, one su bile u biznisu lepote, one su tražile lifting, liposukciju, to je bilo još 80-ih. Poznajem Ivanku Tramp, bila je vrlo agresivna i imala je nekoliko operacija i izgleda veoma dobro", dodao je hirurg.

foto: Printsceen

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track