EGZIT 2014: U Novom Sadu četiri dana, a u Budvi tri

Proširuju se na dva mesta

EGZIT 2014: U Novom Sadu četiri dana, a u Budvi tri

Exit 2018 -
Na Tvrđavi će festival biti upriličen od 10. do 13. jula, a na plaži Jaz pod nazivom Sea Dance Festival od 15. do 17. jula

Prate trendove.Egzit, 15. po redu, održaće se na Petrovaradinskoj tvrđavi od 10. do 13. jula naredne godine, a onda se spušta u Budvu, gde će kao Sea Dance Festival trajati od 15. do 17. jula na plaži Jaz.Biti najboljiDirektor Dušan Kovačević ističe da nikad nije postojala namera da se festival izmesti iz Novog Sada i da će tu ostati dok god to Novosađani žele.- Egzit je ove godine šesti put zaredom proglašen za jedan od najboljih deset festivala u Evropi. Međutim, ako želimo da ostanemo najbolji, moramo pratiti evropske trendove. Poslednjih godina, trend evropske festivalske publike je da u sve većoj meri posećuje festivale na moru - rekao je Kovačević.Organizatori pregovaraju s autobuskim i avio kompanijama u vezi s prevozom posetilaca do Crne Gore, a nagovestili su i mogućnost organizovanja parti voza. Na Jazu će biti omladinski kamp i festivalsko selo, u kojem će cena biti oko 30 evra za sedam dana.Zvučna imena- Zasad imamo dogovor s jednim jakim izvođačem, ali još ne mogu da obelodanim o kome je reč. O tome ćemo moći tek za desetak dana. U ovom trenutku pregovaramo sa zaista atraktivnim imenima, jer nam je namera da nadmašimo prošlogodišnje izvođače - rekao je Kovačević.Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da „Egzit jeste novosadski festival i da će uvek imati podršku Novog Sada, a da je opština Budva bratska opština“. Predsednik budvanske opštine Lazar Rađenović izrazio je zadovoljstvo što će u Budva biti jedan mali deo novosadskog Egzita.(S. S.)

Dogovor... Dušan Kovačević, Miloš Vučević i Lazar Rađenović
Dogovor... Dušan Kovačević, Miloš Vučević i Lazar Rađenović

PromoULAZNICE 4.490 DINARARedovna cena ulaznica za Egzit biće 11.990 dinara, dok će karta za sva tri dana Sea Dance Festivala biti 4.490 dinara. U četvrtak 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći ulaznice po ceni od 4.990 dinara za četiri dana, a oni koji kupe paket u sklopu ove akcije, dobiće na poklon i ulaznicu za Sea Dance Festival. Najbrži će moći da rezervišu do četiri paketa po ovoj ceni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track