STRANCI NA EXITU U GLAS: Srbija je Novak Đoković!
Foto: Tanjug, Rojters

STRANCI NA EXITU U GLAS: Srbija je Novak Đoković!

Exit 2018 -
I dok muški deo uglavnom komentariše sjajne partije našeg najboljeg tenisera, devojke su oduševljene i kako svetski broj jedan izgleda

Gosti iz mnogih zemalja Evrope i sveta su i ove godine u velikom broju došli na Exit. Uvek neposredni, dobro raspoloženi i orni za priču i dobru mmuziku.

Ljubav prema Exitu ipak nije jedina. U svakom razgovoru se vidi i ljubav prema našoj zemlji. Kada im spomenemo da smo novinari iz Srbije ne skrivaju zadovoljstvo. Odmah počne priča o hrani i nadaleko poznatom gostoprimstvu.

"Cevapcici su d best!", kažu nam uglas momci iz Belgije.

Pored pomenuih ćevapa ipak im je prva asocijacija na Srbiju - Novak Đoković. I ne samo njima, već svima sa kojima smo pričali u pauzi između izvođača koji su se smenjivali na glavnoj bini.I dok muški deo uglavnom komentariše sjajne partije našeg najboljeg tenisera, devojke su oduševljene i kako svetski broj jedan izgleda.

"Šteta samo što ima devojku", rekla nam je jedna Holanđanka kada je čula da pričamo o Đokoviću. Imamo utisak da se posebno razočarala kada smo joj rekli da je Nole sada već i sveže oženjen čovek, pošto je samo odmahnula rukom i otišla.Od Tajlanda do Velike Britanije - svi znaju za Srbiju preko Novaka Đokovića, tako bi se moglo u jednoj rečenici sažeti ono što smo čuli u razgovoru sa gostima iz dalekog sveta.I baš pred sam početak nastupa "Pet šop bojsa", kada su već krenuli da izlaze na binu, ona ista Holanđanka nam dobaci u prolazu: "Ako ipak vidite, Đokovića pozdravite ga", reče nam, pre nego što se izgubila u masi koja je već uveliko dugim aplauzom pozdravila jedan od najboljih bendova na planeti.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track