(VIDEO) DEČKO KOJI OBARA S NOGU: Tom Odel je magnet za talentovane i uspešne žene!
Foto: Exit PR

Dolazi na Exit

(VIDEO) DEČKO KOJI OBARA S NOGU: Tom Odel je magnet za talentovane i uspešne žene!

Exit 2018 -
Obično me ne impresioniraju kantautori, ali kada sam čula Toma Odela na sceni, energijom me je podsetio na Dejvida Bouvija, ispričala je Lili Alen

Nema sumnje da bi Tom Odel uspeo u svetu muzike, na jedan ili drugi način, ali mu je u mnogome pomoglo to što je zapao za oko nikom drugo do - Lili Alen.

"Obično me ne impresioniraju kantautori, ali kada sam čula Toma Odela na sceni, energijom me je podsetio na Dejvida Bouvija", ispričala je Lili Alen zašto je odlučila da pomogne Odelu da potpiše prvi profesionalni ugovor. Onda je usledio hit "Another Love" i momak iz Londona, koji će nastupati na ovogodišnjem Exitu (9-12. jul), postao je svetska zvezda.

Njegov veliki fan je i Tejlor Svift. Odel je na BBC radiju izveo svoju verziju njenog hita "I Knew You Were Trouble" a najplaćenija mlada zvezda na svetu je rekla da od početka prati njegovu karijeru i da ju je oborio s nogu.

https://www.youtube.com/watch?t=100&v=XXBqpu7sx00

Na kraju, verovatno i najbitnije, je to što Odela podjednako vole i publika i kritičari. To mu je 2013. donelo prestižnu BRIT nagradu upravo od kritike. Dovoljno je reći da su istim priznanjem nagrađene i Adel, Eli Goulding i Florence & The Machine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track