(FOTO) KAD DA SU KOD KUĆE: Stigli prvi gosti Egzit kampa i odmah raširili veš!
Foto: Tanjug

Nova lokacija kampa

(FOTO) KAD DA SU KOD KUĆE: Stigli prvi gosti Egzit kampa i odmah raširili veš!

Exit 2018 -
Na tvrđavi za 15. rođendan Exita i slavljeničko, jubilarno izdanje, apsolutno obavezni su rifovi i stihovi legendi beogradske i novosadske scene

Kamp festivala Exit, koji je izmešten u prostor neaktivne kasarne “Janko Čmelik” na Petrovaradinskoj tvrđavi, otvoren je za posetioce.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Ovogodišnji festival "Egzit" počinje 9. jula i trajaće četiri dana, kada će se preseliti u Budvu.

Šatori su već razapeti, uređuje se prostor koji će im biti dom naredna četiri dana.

Budući da će biti paklene vrućine pa su kupaći kostimi spremni i čekaju samo da se navuku.

Na tvrđavi za 15. rođendan Exita i slavljeničko, jubilarno izdanje, apsolutno obavezni su rifovi i stihovi legendi beogradske i novosadske scene, naših kultnih grupa Partibrejkers i Love Hunters, predvođenih frontmenima Zoranom Kostićem Canetom i Milanom Muminom. X-Bass program dobio je prvoklasna pojačanja u vidu bass dueta The Upbeats, po mnogima pravih „rock zvezda drum’n’bass“ žanra! Na glavnoj bini nastupiće i autentična hip-hop DJ zvezda Vadim, poznatim po izvrsnim veštinama i žanrovskim fuzijama.

Prave zvezde ovogodišnji Future Shock bine biče riječki indie heroji Jonathan. Finalisti Nikola Marjanović i Jelena Đurić, predvođeni pobednikom regionalnog X Factora Amelom Ćurićem, nastupiće u nedelju 12. jula na Fusion bini. Program Positive Vibration Reggae bina zaokružili su još JStar, Skadam i čuveni beogradski DJ Rahmanee.

Direktor policije Milorad Veljović je najavio da će ove, kao i prethodnih godina, biti određen dovoljan broj policijaca koji će brinuti o bezbednosti na tom festivalu, koji tradiconalno posećuje veliki broj stranaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track