IZ BRENINOG SPOTA ISKOČIO NA EGZIT: Tito s Kube glavna zvezda Latino bine!
Foto: Zorana Jevtić

Otkrivamo

IZ BRENINOG SPOTA ISKOČIO NA EGZIT: Tito s Kube glavna zvezda Latino bine!

Exit 2018 -
Zaljubljen u Srpkinju: Posao me je doveo ovde. Posle godinu dana odlučio sam da ostanem jer mi je srce zarobila jedna Zlata,ističe plesač iz Havane
1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

Na festival Egzit dolaze izvođači iz celog sveta, a na Latino bini u subotu se publici predstavio jedan iz Havane, neobičnog imena Tito Garmendija. Njegov nastup doneo je u Novi Sad duh Kube, a ovaj tridesetogodišnji momak došao je u Srbiju da bi radio kao model i zbog ljubavi ostao da živi u Beogradu.- Posao me je doveo u vašu divnu zemlju. Posle završenog jednogodišnjeg ugovora rešio sam da ostanem. Radio sam kao maneken i plesač, a srce mi je zarobila jedna Srpkinja po imenu Zlata - otkriva Tito.

Momka neobične lepote i izgleda primetila je Lepa Brena, koja ga je angažovala kao modela u spotu „Metak sa posvetom“, dok ga je u ekranizaciji numere „Uradi to“ pustila da igra i pokazuje svoje nabildovano telo.- Brena je super žena i ostali smo i dalje u kontaktu. Družimo se i pratim je i dalje na nastupima - priča Garmendija.

Naš sagovornik objašnjava da ime slavnog vođe i doživotnog predsednika Jugoslavije Josipa Broza nije dobio slučajno jer je to uobičajeno kubansko ime.- Nadimak Tito sam dobio kao dete od članova porodice. Nisam uopšte imao pojma ko je Josip Broz dok nisam došao u Srbiju. Saznao sam od prijatelja da je bio predsednik Jugoslavije, a drago mi je što čujem da je obožavao žene - kroz osmeh kaže kubanski Tito.Specijalno za Kurir Tito se pre planiranog vremena popeo na binu da nam pokaže kako pleše.- Moji nastupi su ludilo. Pokušavam da donesem duh Kube - objašnjava on.

Tokom poslednjeg dana Egzita ekipa Kurira posetila je i najveću novosadsku gradsku plažu Štrand na kojoj od gostiju iz celog sveta bukvalno nema gde više ni igla da padne. Gosti se uglavnom samo sunčaju jer je zbog vodostaja kupanje u Duvanu dozvoljeno samo nekoliko metara od obale.Nakon četiri dana u Novom Sadu, Egzit karavan se već sutra seli u Budvu, gde počinje Si dens festival na plaži Jaz, gde će kao glavna zvezda nastupiti sastav Prodidži.

http://www.youtube.com/watch?v=lv1LXssRiVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track