Treslo se u Rumuniji

(KURIR TV) EKSPLOZIJA REVOLUTION FESTIVALA! Vladavina rok divova pokorila publiku u Temišvaru!

Exit 2018 -

Dvodnevni Revolution festival u Rumuniji, počeo je velikim praskom! "Ritam nereda" je i više nego opravdao svoje ime; teški rifovi i vatrene solaže sjatili su publiku ispred glavnog Guru stejdža. Najverniji fanovi su zapalili baklje i na idealan način najavili legendarne kalifornijske treš veterane "Suisajdl Tendensiz" (Suicidal Tendencies).

1 / 23 Foto: Luka Radovanović

"Suisajdl tendensiz" (Suicidal Tendencies) su pokazali da i posle tri decenije previru žestokom energijom i gruvom! Kako im to uspeva? U čemu je tajna? Kvalitetna muzika nije dovoljna da bi neko toliko trajao toliko dugo. Pa, u pitanju je jasna ideja, precizan cilj i motivacija. Muzika pobune je večna!

Hitovi kao što su "Freedumb", "War inside my head", "I Saw Your Mommy", najavili su da će ovo biti veče obeleženo rokom!

POZDRAV ZA KURIR OD SUICIDAL TENDENCIES: Novinar portala Kurir.rs sa legendarnim muzičarima
POZDRAV ZA KURIR OD SUICIDAL TENDENCIES: Novinar portala Kurir.rs sa legendarnim muzičarima

Besprekorna konekcija sa publikom eskalirala je najboljim finalom svirke u poslednjih par godina. Naime, momci su pozvali prve redove na binu i time pokazali šta znači biti hedlajner.

Da li je moguće nadjačati ovakvo prisustvo na bini? Sigurno ćete pomisliti kao i mi - teško, ali organizatori su učinili fantastičan posao. Posle kraće pauze na binu je izasla nekadašnja holivudska zvezda, a danas jedna od najenergičnijih rokenrol diva Džulijet Luis sa svojim bendom Licks (Juliette And The Licks).

Iako se čulo da Džulijet nije bila u najboljoj formi, to je i više nego nadoknadila temperamentnim nastupom začinjenim bluzom. Uveravamo vas da je njeno prisustvo na bini jedno od najžešćih u žanru.

Glavni nastupi prvog dana su možda prošli, ali to nikako ne znači da se provod završio. Četiri stejdža i četiri didžej pulta, gruvali su do kasno u noć.

Publiku su zabavljali i cirkuski performansi, trbušne plesačice...

Prvi dan i bogat program ispunio je visoke zahteve na koje su nas navikli organizatori Exita, ostaje da vidimo da li će naredni dan dostići postavljen standard.

Luka Radovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track