JEDNA SASVIM DRUGA PRIČA: Bend Bastil kao Fordo iz Gospodara prstenova
Foto: Profimedia

Zagrevanje za Exit 2016

JEDNA SASVIM DRUGA PRIČA: Bend Bastil kao Fordo iz Gospodara prstenova

Exit 2018 -

Indi rok sastav Bastille proslavio se hitom “Pompeii”, ali sada su dobili još fanova zbog prilično romantičnog gesta jednog od njihovih članova.

Naime, Kajl Simons je pronašao nečiju izgubljenu burmu i sada je rešen da nađe vlasnika.Kajl koji je multiinstrumentalista pronašai je zlatnu venčanu burmu dok se vozio metroom u Londonnu i daje sve od sebe da je vrati osobi koja ju je izgubila.

"Moj život je dobio potpuno novo značenje", našalio se Kajl.

"Imam novi zadatak sa kojim moram da se izborim. Moram da pronađem osobu čiji je ovo prsten! Toliko se plašim da ga ja sad ne izgubim da stalno pipkam džepove da proverim jel još tu. Igram se sa njim kao da sam Golum ili Frodo", kaže muzičar kog ćemo uživo slušati na ovogodišnjem Exit festival 7. jula.

Inače, Bastille su nedavno objavili nekoliko pesama sa novog albuma, ali im je ovaj prsten postao velika zajednička preokupacija.

"Sad ceo bend smišlja priče oko prstena. Možda ga je vlasnik izgubio u žurbi, samo mu je skliznuo s prsta, a možda ga je skinuo jer je krenuo da se nađe sa ljubavnicom, nikad se ne zna", kažu momci iz Bastille i dodaju da se nadaju da će priča na kraju imati “happy end”.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.

Nastupe su već potvrdili: Ellie Goulding, The Prodigy, David Guetta, Wiz Khalifa, The Vaccines, Bastille, George Clinton, Tinariwen, Stormzy, Ms. Dynamite, Hurts, Skrillex, Lost Frequencies, Dimitri Vegas&Like Mike, Nicky Romero, Solomun, Robin Schulz, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Sigma DJ set, Cock Sparrer, Paradise Lost, At the Gates, Anti- Flag, Dub Pistols, Sister Bliss DJ set, Zomboy, Andy C, Filatov&Karas, Goldie, Jeff Mills, Black Coffee, Stereo MCs i mnogi drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track