Najbolji provod!

BLOG EXIT 3.DAN: Disciplin A Kitschme i The Vaccines pokidali! Tvrđava je eksplodirala od energije

Exit 2018 -

Nakon nezaboravne druge festivalske večeri i Dejvida Getu koji je obeležio noć na Exit-u, treću noć festivala obeležila je Disciplin A Kitschme.

Od 20 časova na Mejn stejdžu nastupali su Killo Killo Banda, zatim Tinariwen, Disciplina Kičme, The Vaccines, Modestep DJ set, Ivy Lab, Rene Lavice, Teddy Killerz.

Neki od fanova bili su i razočarani jer su zbog bolesti nažalost nastup otkazali Robin Šulc i Hot Since 82, ali njiovi nastupi zamenjeni su holandskom zvezdom Oliverom Heldensom i našim istaknutim Dj tandemom kristijanom Molnarom i Markom Milosavljevićem.00:10 - Tačno u ponoć posle žustrog nastupa Discipline na bini su se pojavili "The Vaccines", britanski indi rok bend. Za one koji ne znaju ovaj bend je postao popularan tako što su svirali kao predgrupa mnogim velikim bendovima poput Roling Stonsa, Arcade Fire, The Stoune Rouses, Artic Monkeys, Red Hot Chilli Peppersima i mnogim drugim.

PRENOS FESTIVALA SA MAIN STAGE MOŽETE GLEDATI OVDE.

23:41 - Na Fjužn stejdžu trenutno jedno od najjačih pank imena na svetu!

22:50 - Disciplina je izašla tačno na vreme, a publika je odmah počela da skače. Nije velika gužva, ali je zato atmosfera ona prava, rokerska!

Koja je već nastupao sa Disciplinom Kičme na Exitu, a s obzirom da je svaki nastup drugačiji, tako je i ovaj.

22:21 - Na veliku žalost fanova otkazan je nastup Robina Šulca iz zdravstvenih razloga.

22:15 - I dok čekamo da se na bini pojavi legendarni bend Disciplina Kičme, naša ekipa uradila je i intervju sa frontmenom Kojom:

"Nastup na festivalu je veliki izazov. Treba napraviti kraće festivalske liste, a da publika luduje i nakon sat vremena. Lako je to uraditi kada imamo svirku od dva, tri sata, ovako si ograničen i uslovljen. Biće super večeras", obećao je frontmen "Discipline kičme".

Ceo intervju možete pročitati OVDE!

21:05 - Posle rege zvuka benda Killo Killo, na mejn stejdžu pojavio se bend Tinariven, muzičari iz pustinje Sahare, sa severa Malija. Dobitnici i Gremi nagrade preseći će rege ritam gitarskim zvukom koji Tuarezi nazivaju asouf.

20:40 Na Fjužn stejdžu Bili Andol, a kao prvi nastup na Mejnu večeras je bend Killo Killo iz Novog Sada. Kao što smo već navikli, u ovo doba još uvek nema mnogo ljudi, ali kako mrak pada, tako i iz šatora, kafića, apartmana polako pristižu ljudi koji još uvek trljaju oči od spavanja i spremaju se uz kafu za početak još jednog "Exit dana"!Počinjemo!

(FOTO) DOK TVRĐAVA SPAVA, LUDILO NA ŠTRANDU: Pena žurka na plaži osvežila najupornije partimanijake

(FOTO) NI POZNATI NISU ODOLELI EXITU: Evo ko je sve ludovao na Tvrđavi

(KURIR TV) RITAM NEREDA NAPRAVIO LUDNICU EXITU: Bacili su celi stejdž u trans!

(FOTO) SVAKA VAM ČAST, MOMCI: Oni su apsolutni HIT na Exitu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track