Najnovije vesti

SEJO SEKSON: Na Exitu će se sve pušiti od rokenrola
Foto: Antonio Kovačević

Prvi put u karijeri

SEJO SEKSON: Na Exitu će se sve pušiti od rokenrola

Exit 2018

Legendarno Zabranjeno pušenje nastupiće u subotu 8. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a frontmen benda najavljuje da će njihov nastup na Fusion stejdžu biti zabava za celu porodicu.

Prvi put u karijeri Zabranjeno pušenje nastupa na Exit festivalu, na Fusion bini, što će biti sjajna prilika da publika uživa u omiljenim hitovima popularnog benda. - Elvis Dži Kurtović često kaže da je Sejo Sekson zabava za celu porodicu. Ne znam kako ćemo uobičajena tri sata svirke sabiti u 70 minuta i zadovoljiti tri generacije koje prate Pušenje, ali, kao što kažu, sreća prati hrabre – najavljuje Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson, i dodaje da je njemu lično Exit veoma važan. 

Foto: Antonio Kovačević
Foto: Antonio Kovačević

- Uvek kad krenu diskusije da je narodna muzika pojela rokenrol za doručak i da na Balkanu postoji samo turbo folk, pitam imaju li narodnjaci festival kao što je Exit. Ovaj festival je jak argument da rokenrol još postoji i da je važan – kaže Sejo i poziva publiku na svirku Zabranjenog pušenja, od koje će se garantovano sve pušiti. Pogledajte neke od spotova i dođite na Exit. Karabaja  

  Yugo 45  

&index=23&list=PL3njkqHnaCZVmk9vC04HytKPkC-fwI2Mb

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...