Najnovije vesti

PROMENA U DATUMU KURIR NAGRADNE AKCIJE: Zbog velikog interesovanja, pomeren poslednji dan akcije podele karata za EXIT!
Foto: Promo

PROMENA U DATUMU KURIR NAGRADNE AKCIJE: Zbog velikog interesovanja, pomeren poslednji dan akcije podele karata za EXIT!

Exit 2018

Nakon vrlo uspešnog prvog dana podele karata na našem portalu, poslednji dan akcije podele karata će umesto u ponedeljak 3. jula, biti u subotu 1.jula


Umesto da pauziramo nagradnu akciju preko vikenda, kao što smo planirali, zbog vašeg velikog interesovanja i molbi koje smo primili od naših posetioca, portal Kurir.r je odlučio da obraduje svoje najvernije posetioce obraduje već u subotu, i da tada podeli poslednji kontigent ulaznica.


Joše jednom da vas podsetimo šta treba da uradite da biste osvojili karte?


Da biste osvojili ulaznice potrebno je da učestvujete u našoj nagradnoj akciji na Kurir.rs Fejsbuk stranici. Akcija će trajati svakog radnog dana od četvrtka 29. juna, do subote 1. jula sa početkom u podne (12 sati) na Fejsbuk stranici Kurira. Ono što je potrebno da uradite je da na objavi ove vesti na stranici Kurir.rs ostavite svoj komentar sa odgovorom na pitanje: Zašto baš ti treba da osvojiš karte za EXIT? (svakog dana trajanja akcije biće objavljen nov post na Kurir stranici). Nakon što postavite odgovor, pozovite svoje drugare da ga lajkuju jer pobednici akcije su autori čiji komentari prikupe najviše lajkova (svaki učesnik može ostaviti jedan komentar na post o akciji). Imaćete sat vremena (do 13h) da postavite komentar, a zatim još sat da ga vaši prilatelji i naši fanovi lajkuju (do 14h). Nakon toga pravimo presek svih komentara koji su pristigli prema navedenim pravilima, pravimo listu komentara koji su osvojili karte, potom objavljujemo spisak autora istih na sajtu i kontaktiramo pobednike putem Fejsbuk inboksa o načinu preuzimanja ulaznica. Podsećamo, pobednici su autori 15 komentara s najvećim brojem dobijenih lajkova u gore navedenom periodu.


*NAPOMENA: Zbog transparentnosti akcije i jednake šanse za sve učesnike, u obzir će se uzimati SVI komentari koji budu postavljeni prema navedenim pravilima. Ovo uključuje i komentare koji se prikazuju i kada se otvore Fejsbuk filteri (Top unfiltered comments – slika ispod). Pobednici su autori 15 komentara s najvećim brojem dobijenih lajkova u gore navedenom periodu. Svi komentari koji budu postavljeni posle 13h biće diskvalifikovani. Jedan učesnik akcije može da osvoji samo jedan par ulaznica tokom trajanja ove akcije.

 

foto: Promo

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...