(KURIR TV) SPOJ NARODNOG ZVUKA I MODERNE MUZIKE: Dejan Petrović razvalio na Exitu
Foto: Stefan Jokić

ODUVAO

(KURIR TV) SPOJ NARODNOG ZVUKA I MODERNE MUZIKE: Dejan Petrović razvalio na Exitu

Exit 2018 -

Vlasnik titule Prva truba sveta Dejan Petrović spektakularnim koncertom na Petrovaradinskoj tvrđavi pred više od 10.000 ljudi upisao se u istoriju kao prvi umetnik iz Srbije koji je dva puta nastupio na jednom od najpopularnijih svetskih festivala “Egzit”.

foto: Stefan Jokić

Iako su vremenski uslovi slutili kišu, “Dejan Petrović Big Bend” je svirkom oduvao oblake i priredio veče za pamćenje. Posetioci iz svih krajeva sveta uživali su u zvucima trube, a atmosfera koja je dovedena do usijanja već prvim taktovima takva je ostala do kraja koncerta

foto: Stefan Jokić

Tokom karijere odsvirao sam nebrojeno koncerata ali je svirka na „Egzitu“ uvek nešto posebno kako zbog lokacije na kojoj se dešava, istorijata festivala, tako i zbog toga što okuplja publiku sa svih kontinenata i to publiku koja nije tu prvenstveno zbog trube već nekih drugih zvukova.

foto: Stefan Jokić

"Zato je zadovoljstvo i veće nakon ovakvog koncerta jer smo još jednom pokazali da dobra muzika ne poznaje granice i da Srbija ima muzički itekako šta da ponudi ostatku sveta", rekao je nakon nastupa slavni muzičar.

foto: Stefan Jokić

Pogledajte deo atmosfere:

(Kurir.rs/M.C/Lj.R. Foto: Stefan Jokić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track