JEDNI NISU IZLAZILI IZ VODE, DRUGI SU UHVAĆENI U DRUŠTVU LEPIH ŽENA: EVO kako su se provodile NAJVEĆE ZVEZDE ovogodišnjeg Sea Star festivala! (FOTO)
Foto: Kurir

I ONI IMAJU DUŠU

JEDNI NISU IZLAZILI IZ VODE, DRUGI SU UHVAĆENI U DRUŠTVU LEPIH ŽENA: EVO kako su se provodile NAJVEĆE ZVEZDE ovogodišnjeg Sea Star festivala! (FOTO)

Exit 2018 -

Najveće svetske zvezde današnjice koje su došle da nastupe na Sea Star festivalu, nisu mogu da odole kombinaciji kristalno plavog mora, dugačkih peščanih uvala, tradicionalnoj morskoj hrani i najluđim žurkama koje traju do samog jutra i složne su da je Umag idealna lokacija za start fenomenalnog i nezaboravnog leta.

Tokom tri dana festivala, udarna imena svetske scene koristile su svaku priliku da se zabave na ovoj vreloj lokaciji, a među njima je i pop senzacija, Hurts, miljenici ženskog dela publike, koji su uživali u čarima bajkovite lagune.

foto: Kurir

Frontmen benda objavio je sliku na svom Instagram profilu, hvaleći divnu obalu, ali ne otkrivajući svoju tačnu lokaciju.

Još jedni hedlajneri Sea Star festivala, ruski zarazni dvojac, Filatov & Karas, primećeni su kako se šetaju i sunčaju na jednoj od tirkiznih, peščanih plaža, u pratnji lepe Ruskinje, koja im peva lokale. Vidno raspoloženi i u dobrom vajbu, slikali su se sa fanovima i uživali u slobodnom danu nakon vatrenog nastupa prethodne večeri festivala.

Tvorci ultimativnih radijskih hitova podelili su sliku sa svojim fanovima, u ulozi spasioca na plaži, poredeći se sa likom iz kultne serije “Baywatch”, legendarnim Mičom Bjukenonom.

Looking like @davidhasselhoff ?)) #filatovkaras #baywatch @seastarfestival

A post shared by Filatov & Karas (@filatovkaras) on

Najbolji svetski DJ duo prema izboru prestižne DJ Mag Top 100 liste, Dimitri Vegas & Like Mike, uvek putuju u velikom društvu, a ovog puta posredi je bilo porodično putovanje, jer su poveli i svoje roditelje, koji će večeras ponosno pratiti nastup svojih sinova. Podršku Dimitri Vegasu pružiće i njegova žena, tajanstvena umetnica pod umetničkim imenom, DJ MATTN, koja će nastupiti u juarnjim časovima posle energičnog seta ovog svetski priznatog i nagrađivanog dua.

Kurir.rs/ Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track