03:49

seka i rasa

KURIR TELEVIZIJA

RAŠA POSETIO SEKU U NJENOM DOMU: Imali su poruku za gledaoce, a ona se uključio i VELJKO i otkrio šta misli o majkama i snajkama!

Jesenji TV program -

U samom finalu najpopularnijeg kulinarskog šoua "Majke i snajke", voditelj i vrsni kuvar Raša Vlačić imao je iznenađenje za svoju koleginicu Seku Aleksić.

Vlačić je specijalno za Seku i njenu porodicu spremao specijalitet "Rašine rolnice" i sa njima se uputio u Staru Pazovu gde živi popularna pevačica.

Seka se srdačno pozdravila sa Rašom i ekipom, a pored pevačice ljubazni domaćini su bili i pevačicin suprug Veljko Piljikić, kao i njihov stariji sin Jakov.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Aleksićeva je potom pokazala Raši dvorište i baštu, doduše preko prozora, jer je u momentu kada se snimala poseta padala kiša, a potom su popili kafu sa Veljkom, koji je otkrio da je veoma ponosan na projekat "Majke&Snajke".

- Saživeli smo se sa ekipom šoua. Lepo je što se promoviše okupljanje porodica za stolom - rekao je Veljko, a potom su komentarisali i takmičarke.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

- Snajke su se baš stidele - rekao je Raša, a Seka dodala da je šou bio veoma veseo i da joj je drago što se kod nas pojavio pravi porodičan šou.

Za kraj, Raša i Seka su imali poruku za drage gledaoce:

- Hvala Vam što ste nas gledali, što ste bili uz nas - rekla je Seka, a potom se uključio i Raša:

Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir Televizija

- Nadamo se da ćete nas gledati i u drugoj sezoni - rekao je Raša, a pevačica je poslala svim gledaocima veliki poljubac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:38

Seka ZAPRETILA Raši: NAPUŠTAM studio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track