00:28

MA KAKVO CRNO POLUFINALE: Takmičare stegla TREMA, nastao CIRKUS!

MAJKE I SNAJKE

"MA KAKVO CRNO POLUFINALE": Takmičare šou programa "Majke i snajke" stegla TREMA, nastao CIRKUS!

Jesenji TV program -

U drugoj epizodi kulinarskog šou programa "Majke i snajke" koji vode Seka Aleksić i Radomir Raša Vlačić nastao je pravi metež.

Takmičarke majka Mileva Lazarević i snajka Ninoslava Lazarević, odmah na početku su imale poteškoća, a za sve je bila kriva trema.

One su kao zadatak dobile da naprave musaku sa tikvicama i srpsku salatu. Međutim, majka Mileva je zaboravila glavni sastojak za ovo jelo, a to je mleko!

Porodica Lazarević
foto: Kurir Televizija

"Jao, ovo se ne bi desilo nikome", zakukala je Mileva.

Zbog mleka i mirođije, Mileva i Ninoslava imale su četiri minuta manje za kuvanje, ukupno 56 minuta.

"Ne znam da li ćemo stići", rekla je Ninoslava, a Raša je pokušao da je uteši: "Tikvice mogu i žive da se jedu".

Snajka je jelo stavila u rernu tačno na 25.minutu, dok je majka to učinila u 21.minutu do kraja, što je prilično zabrinulo.

"Ma kakvo crno polufinale", nesigurna je bila Mileva.

Vladimir Lazarević
foto: Kurir Televizija

Ipak, na kraju i nije sve ispalo tako loše. Od tajne osobe dobile su pohvale da su svaku namirnicu detaljno oprale, a radni sto ostavile da blista. Osim toga, jedina zamerka za jelo, bila je da nije dovoljno slano, a negde se mogla pronaći i živkasta tikvica.

Musaka je servirana na sedam tanjira, a osmi tanjir servirao je voditelj Raša. Od žirija majki i snajki dobile su ocene 10, 10, 9, 8, 10, 8, 9 i 7.

Sin i suprug Vladimir Lazarević pogodio je čije je koje jelo i time odmah osvojio za svoju porodicu vaučer od 10.000 dinara.

"Ovo jelo je ukusnije, to je od moje supruge, ne mogu protiv srca", prepoznao je Vladimir kuvaricu i izmamio osmeh i supruge i majke.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track