02:13

ALEKSIĆEVA TRAŽI MUŽA TAKMIČARKI!

majke i snajke

ALEKSIĆEVA TRAŽI MUŽA TAKMIČARKI! Otvorila javni oglas, majki Nataliji namenila dasu, spisak potrebnih vrlina je baš dugačak

Jesenji TV program -

Pevačica Seka Aleksić važi za štimung majstora, i to ne samo kada je pesma u pitanju. Da zna da opusti atmosferu, još jednom je pokazala u ulozi voditeljke kulinarskog rijaliti programa na televiziji Kurir.

Ovog puta, pevačica je pokušala da relaksira kuvaricu, majku Nataliju Mićić.

Natalija ima sina Stefana, snajku Tinu, sa kojom je pripremala italijanski obrok u današnjoj emisiji, ali je priznala da nema supruga i da živi sama.

"Traže se mladi, lepi, sredovečni, mešajte i rukom i kukom, pogotovo dok je otvoreen konkurs. Šarmantan, duhovit, društven, da ne pije, da je pošten, dobar, nežan, galantan, da ne nosi papuče", rekla je pevačica.

Nataliju je ovaj javni oglas nasmejao i rasteretio, pa je u dalji tok emisije ušla opuštenija, ali i dalje teška na rečima.

(Kurir.rs)

Kurir televizija dostupna je na kanalu broj osam za korisnike MTS IPTV i kablovskog sistema Supernova na teritoriji Srbije, kao i u okviru ponude m:tel-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i platforme GO4YU u dijaspori.

Bonus video:

01:59

MIŠLJENJE MAJKE TROJE DECE PODELILO SRBIJU: Raspoložena sam da mi decu testiraju na koronu u školi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja