01:11

PORODICA ĐOKIĆ IMALA ČAK 8 MINUTA MANJE ZA KUVANJE: Majka zaboravila 2 najvažnije namirnice za punjenje paprike, POJELA JE TREMA

kulinarski porodični šou

PORODICA ĐOKIĆ IMALA ČAK 8 MINUTA MANJE ZA KUVANJE: Majka zaboravila 2 najvažnije namirnice za punjenje paprike, POJELA JE TREMA

Jesenji TV program -

Snajka Biljana (25) i njena svekrva Slavica iz Beograda na početku kulinarskog šoua "Majke i snajke" rekle su da imaju tremu, a da su bile u pravu videlo se već na početku 17. epizode. One su, naime, tokom nabavke namirnica zaboravile čak četiri stavke sa spiska, od kojih su im dve bile bazične za današnji obrok - punjene paprike.

Domaćica Seka Aleksić ponovila je pravila odlaska u nabavku, da takmičarke imaju dva minuta za šoping, a da ukoliko izostane ijedna potrebna namirnica, gube po dva minuta za svaku.

majke i snajke, Porodica Đokić
foto: Kurir TV

"Dame potrudite se, polako birajte, ali budite pažljive", rekla je Seka, a kuvar Raša je dodao:

"Bilo bi idealno da pokupe sve namirnice, jer za punjene paprike sat vremena je taman", upozorio je Raša.

majke i snajke, Porodica Đokić
foto: Kurir TV

Posle malo nervoze, smeha i jurnjave na "pijaci", majka i snajka izašle su sa svojim punim korpama. Došao je trenutak istine, Slavica je zaboravila čak tri namirnice, od kojih su dve najvažnije za pripremu jela. Nedostajali su joj meso, pirinač i paradajz sok, dok je snajka Miljana izostavila četvrtu stavku - puter.

Njima je oduzeto ukupno osam minuta za kuvanje, a u kojoj je meri to uticalo na krajnji rezultat, pogledajte u ovovečernjoj emisiji Kurir televizije.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:09

GREŠKA KOJU SVI PRAVE! Meso se ne sprema na zastareli način, kuvar Raša objasnio kako da bude SAVRŠENO UKUSNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja