00:53

AUUU KAKAV FRAJER! On je san svake žene, izgleda kao APOLON a u kuhinji je PRAVI MAJSTOR! Pogledajte i sami (VIDEO)

VRELA DESETKA ZA NIKOLU

AUUU, KAKAV FRAJER! Ovaj Novosađanin je san svake žene, izgleda kao APOLON a u kuhinji je PRAVI MAJSTOR! Pogledajte i sami (VIDEO)

Jesenji TV program -

U večerašnjoj 23. epizodi Majke&Snajke varjače su ukrstile majka Vlasta i snajka Jelena Prkosovački, ali na samom početku emisije, posebnu pažnju ženske populacije privukao je Jelenin suprug Nikola Prkosovački.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

On je ušetao na scenu sivom džemperu koji mu je stajao kao saliven.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Da Nikola vodi računa o sebi, govori i činjenica da je student DIF-a, igrač američkog fudbala a priznao je i da jako voli da kuva, pogotovo zdrave varijante sa mesom.

Ispričao je da najviše voli da kuva kinesku piletinu i junetinu. Sudeći po Nikolinom izgledu, izgleda da je to tajna fit linije.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:04

NAPRAVITE PROFI ĆUFTE I ŠPAGETE KAO ITALIJANI: Raša odao kulinarsku tajnu, OVO ih razlikuje od BALKANSKIH MESNIH KUGLICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track