07:49

POČELA NOVA SEZONA MAJKI I SNAJKI! Porodica Kiselja probila led, predstavljena i NOVA PRAVILA takmičenja

kurir televizija

POČELA NOVA SEZONA MAJKI I SNAJKI! Porodica Kiselja probila led, predstavljena i NOVA PRAVILA takmičenja

Jesenji TV program -

Počela je treća sezona najuzbudljivijeg kulinarskog takmičenja Majke i Snajke čiji su voditelji već dobro poznati duo, Seka Aleksić i Radomir Raša Vlačić!

Porodice koje se takmiče ove nedelje su: Renata i Milica Kiselja, Klaudija i Radica Prodanović, Milena i Danijela Stojmenović, Dragana i Ljiljana Mitić, Luna i Dušanka Borza.

Prve koje su probile led i otvorile ovu sezonu su snajka Renata i Milica Kiselja.

Renata je profesionalna frizerka i drži obuke budućim frizerima, dok je muž Aleksandar inžinjerski tehničar i radi u oblasti konstrukcije mostova. Majka Milica se rano rastala od svog sina koji je odlučio da počne da živi svoj život kao mlad momak. Tačno je međutim da je on navikao na majkinu kuhinju I da mu je ona nedostajala. Renata je ipak uspela da mu nadoknadi to i prilagodila se njegovom ukusu. Ona ga dobro poznaje i zna šta je potrebno da mu napravi kako bi ga obradovala kada se vrati umoran sa posla. Imaju dvoje male dece, Aleksiju i Lazara. Svi obožavaju kuhinju Renate, a i mama Milice, i kažu da, kad bi morali, ne bi mogli da odluče čija je kuhinja bolja.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Njihov zadatak bio je da pripreme musaku sa pohovanim tikvicama i šopsku salatu, a Raša im je predstavio novo pravilo da pored namirnica sa spiska, takmičarke imaju pravo da uzmu još samo jednu namirnicu po izboru. Usled zaboravljenih namirnica sa spiska, takmičarke su bile kažnjene sa 6 minuta manje vremena za pripremu jela.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Renata i Milica su se sasvim solidno snašle u kuhinji, a Raša i Seka su se pobrinuli da maksimalno opuste atmosferu u studiju. Žiri snajki je ocenio da je Renata pripremila odličnu musaku, shodno tome su takmičarki dale visoku ocenu. Žiri svekrvi je zamerio Milici što je jelu falilo više soli, ali kao i snajke počastile su je visokim ocenama.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Na kraju, Aleksandar je degustirao jelo. Na njemu je bilo da kaže koje jelo je ukusnije kao i ko je to jelo pripremio. Aleksandar je rekao da je njegova supruga pripremila ukusnije jelo i time osvojio svom timu dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sutra se takmiče Klaudija i Radica Prodanović!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:05

PESMA, ZABAVA I ODLIČNA KLOPA! Pogledajte kako je izgledala druga sezona najpopularnijeg kulinarskog šou programa Majke i snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track