02:52

SEPTEMBAR JE MESEC ZA PROMENE! Lajfkouč Ivana Anđić u emisiji Pusti brigu kako da unapredimo životne navike

kurir televizija

SEPTEMBAR JE MESEC ZA PROMENE! Lajfkouč Ivana Anđić u emisiji "Pusti brigu" kako da unapredimo životne navike

Jesenji TV program -

Trener životnih veština, lajfkouč Ivana Anđić objasnila je u emisiji "Pusti brigu" na Kurir televiziju da je važno krenuti sa koučingom kada se dobro osećamo.

U prvoj epizodi emisije "Pusti brigu" koja se emituje nedeljom od 13 časova, voditeljka Suzana Petričević ugostila je pevačicu Tijanu Dapčević i lajfkouča Ivanu Anđić koja je otkrila da je septembar važan mesec za unapređenje životnih navika.

Ivana Anđić
foto: Kurir televizija

Anđić je istakla da da ovaj mesec treba da iskoristimo za rad na sebi.

- Ako pitate lajfkouča kada je najbolje krenuti sa tim, najbolje je krenuti kada se osećamo dobro. Septembar mesec je mesec kada imamo najviše energije. Ne treba ništa odlagati. Bitno je kada krećemo sa životnim promenama. Važno je da startujemo kada smo u dobroj energiji. Početak je bitan. Ako želite u ovom trenutku nešto da uradite po pitanju svog raspoloženja, ukoliko ste tužni i niste zadovoljni, iskoristite septembar jer tada imamo najveću podršku - objasnila je Ivana Anđić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:17

POBEDITE ZAUVEK NAPADE PANIKE I ANKSIOZNOST UZ OVE TRIKOVE! Psihoterapeut Kovačević pokazala kako

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track