05:28

PREDSTAVLJENO 5 NOVIH PORODICA U MAJKAMA I SNAJKAMA! Led probile Ana i Mladenka Ružević, a evo kako su se snašle

kurir televizija

PREDSTAVLJENO 5 NOVIH PORODICA U MAJKAMA I SNAJKAMA! Led probile Ana i Mladenka Ružević, a evo kako su se snašle

Jesenji TV program -

U drugoj nedelji kulinarskog takmičenja Majke i snajke predstavljeno je pet novih porodica.

Ove nedelje takmiče se Mladenka i Ana Ružević, Vera i Nikolina Korša, Zorica i Adriana Dragojlović, Aleksandra i Katarina Glišić i Vesna i Teodora Čubrilo.

Prve u nizu koje su ukrstile varjače bile su svekrva Mladenka i snajka Ana Ružević koje su pripremale ćufte u paradajz sosu i pire krompir.

O porodici Ružević

Porodicu Ružević čine 3 velika ljubitelja hrane. Ana Ružević je snajka i nutricionista iz Čačka. Ljubitelj je zdravih jela i jako vodi računa o svojoj ishrani i ishrani onih kojima sprema hranu. Majka Mladenka, kako je svi zovu Maca, radi sa Anom u kuhinji kao kuvarica. Odlično se slažu I puno vremena provode zajedno. Maca ipak ne vodi toliko računa o ishrani, i sklona je traidicionalnijim jelima. Sin Petar je slobodan umetnik, bavi se prevodima i pisanjem. Uživa društvo umetnika i tu se najviše pronalazi. Živeo je u Americi, gde je takođe pisao.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Za pripremu ćufti u sosu imale su 58 minuta jer su usled jedne zaboravljene namirnice ostale uskraćene za dva minuta manje vremena za pripremu jela. Mladenka i Ana su se odlično snašle u kuhinji, prvo su stavile krompir da se kuva, a potom se odmah "bacile" na pripremu ćufti. 15 minuta pred istek vremena, počele su da pripremaju pire. Obe su uspele da serviraju kompletno jelo na vreme, s tim da je Raša dosta pomogao snajki koja je bila za nijansu sporija od svekrve u pripremi i serviranju jela.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Žiri snajki imao je samo reči hvale za Anino jelo, jedinu zamerku imale su za pire koje je snajka pripremila jer je bio ređi nego što treba. Žiri majki je sa druge strane imao puno kritike za Mladenkino jelo. Zamerile su količinu prezli u ćuftama, gustinu pirea, ukus sosa. Jedna svekrva je čak i rekla da je jelo "bezukusno".

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Na Petru je bilo da pogodi koje jelo je ukusnije kao i koja je od njegovih dama to jelo pripremala. Petar je pogodio rekavši da je ukusnije jelo pripremala njegova supruga i time osvojio dnevnu nagradu od 10.000 dinara svom timu.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sutra za nas kuva porodica porodica Korša!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:41

NAGRADU SMO DALI U HUMANITARNE SVRHE! Ovonedeljni pobednici kulinarskog takmičenja Majke i snajke oduševili odlukom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track