RAŠA I TAKMIČARKA ZAIGRALI DOK IM SEKA DAVALA RITAM! Porodica Glišović pripremala jela na grčki način MIŠLJENJA SU BILA PODELJENA
Foto: Kurir televizija

MAJKE I SNAJKE

RAŠA I TAKMIČARKA ZAIGRALI DOK IM SEKA DAVALA RITAM! Porodica Glišović pripremala jela na grčki način MIŠLJENJA SU BILA PODELJENA

Jesenji TV program -

Danas je porodica Glišović ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

majke i snajke
foto: Kurir televizija

O porodici Glišović

Draganin sin jedinac je završio srednju baletsku školu sa fokusom na narodne igre. Oboje su ljubitelji narodne kuhinje kao i celokupne Srpske tradicije. Dragana se trudi da što više učestvuje u humanitarnom radu i sada, kada je u penziji, konačno može da se posveti tome. Dragana i snajka Nevena se super slažu jer Nevena radi u Crvenom Krstu. Snajka Nevena je naučila svoju svekrvu da kuva italijansku kuhinju, koja Dragani nije bila preterano poznata pre Nevene.

Svekrva Jelena i snajka Mirjana imale su zadatak da pripreme grčku musaku sa patlidžanom i grčku salatu. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 50 minuta.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Iako je čak i za Rašu izgledalo kao da je to jako malo vremena za pripremu. Svekrva je odlučila da to još malo oteža pa je zaigrala sa glavnim šefom, dok je Seka davala ritam.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

Snajke su dale solidne komentare za Nevenino jelo i ona je zaradila poprilično dobre ocene. Komentari za Draganino jelo bili su poprilično podeljeni pa dok je sa jedne strane dobila niske ocene, sa druge je takođe dobila poprilično visoke.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nemanja, iako je pogodio čije je jelo bilo bolje nije uspeo da odgovori na ostala pitanja pa tako nije uspeo da osvoji dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:37

PORODICA RUŽIĆ ODNELA 100.000 DINARA! Majka i snajka pokidale sa ćuftama ŽIRI OBOREN SA NOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track