04:48

PUNJENE PAPRIKE ZA 100.000 DINARA! Porodica Milovanović pokidala u kuhinji: Plesale u studiju, a spremile jelo ZA DESETKU!

kurir televizija

PUNJENE PAPRIKE ZA 100.000 DINARA! Porodica Milovanović pokidala u kuhinji: Plesale u studiju, a spremile jelo ZA DESETKU!

Jesenji TV program -

Treća nedelja nove sezone kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" na Kurir televiziji privodi se kraju. Seka i Raša su se, kao i uvek, odlično zabavili sa našim takmičarima, atmosfera je bila sjajna, a imali smo priiku da upoznamo pet novih porodica i čujemo njihove zanimljive porodične priče.

Za pripremu ovonedeljnih specijaliteta bile su zadužene porodice Nakić, Gašo, Glišović, Milovanović i Arsić.

Ponedeljak, podorica Nakić

Za Seku i Rašu i naš stručni žirir kuvale su majka Jelena, snajka Mirjana, a sin i muž Ognjen degustirao je hranu.

Svekrva Jelena i snajka Mirjana imale su zadatak da pripreme punjene tikvice i vanil krem sa svežim voćem. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 48 minuta.

Utorak, porodica Gašo

Majka Radmila i snajka Jelena ukrstile su varjače, a sin Aleksandar imao je zadatak da degustira jelo.

Svekrva Jelena i snajka Mirjana imale su zadatak da pripreme grčku musaku sa patlidžanom i grčku salatu. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 50 minuta.

1 / 12 Foto: Kurir televizija

Sreda, porodica Glišović

Svekrva Aleksandra i snajka Katarina imale su zadatak da pripreme pileću džigericu u crvenom vinu i prilog palentu.

Četrvrtak, porodica Milovanović

Majka Radica snajka Teodora i sin Jovan napravili su posebnu atmosferu u četvrtoj emsiji treće nedelje Majke i snajke. One su našem žirirju spremale punjene paprike, a dobra zabava nije izostala.

Petak, porodica Arsić

Svekrva Mila i snajka Anđela imale su zadatak da pripreme potaž od tikvica i vegeterijansku lazanju. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 54 minuta, jer su zaboravile 3 sastojka, a svaki pojedinačno umanjuje vreme za 2 minuta od početnih 60 minuta, pa je kuvar Raša rešio da pomogne takmičarki.

Najviše simpatija pokupila je porodica Milovanović, a majka Radica i snajka Teodora pokupile su najviše ocene i kući otišle sa 100.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track