RAŠA OSTAO U ŠOKU: Svekrve žestoko oplele po Mileni tokom ocenjivanja jela! OVAJ KOMENTAR ĆE VAS NASMEJATI
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

RAŠA OSTAO U ŠOKU: Svekrve žestoko oplele po Mileni tokom ocenjivanja jela! OVAJ KOMENTAR ĆE VAS NASMEJATI

Jesenji TV program -

Danas je porodica Karanović ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

O porodici Karanović

Milena penzionerka iz Beograda, živi na Novom Beogradu. Voli druženje, književne večeri, putovanja, obožava životinje, kuce i mace. Voli da kuva, omiljeno jelo su joj ćufte u paradajz sosu. Nikola preduzetnik sa Novog Beograda, voli da provodi slobodno vreme sa društvom, najviše uživa u opuštanju na reci. Voli da kuva kad ima inspiraciju, omiljeno jelo mu je raštan sa mesom od dimljenih rebaraca sa belim lukom. Angelina rodom iz Trstenika, živi u Beogradu, zaposlena u hotelskoj industriji. Voli da kuva, hobi joj je gledanje tv serija i filmova, slobodno vreme provodi na bazenu ili u vikendici sa prijateljima. Voli šetnju i društvene igre. Omiljeno jelo su joj lazanje i kiseli kupus sa kolenicom i prelivom od rena.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Svekrva Mila i snajka Anđela imale su zadatak da pripreme zapečenu rolovanu piletinu u pelatu sa parmezanom i mocarelom. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 48 minuta, jer su zaboravile čak 6 sastojka, a svaki pojedinačno umanjuje vreme za 2 minuta od početnih 60 minuta.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Mada imale su sreće jer je Raša naveo da je za ovaj recept potrebno samo 40 minuta, što takmičarima olakšava situaciju.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Snajke su imale dobre komentare i ocene za Angelinu. Mada, osude za Milenino jelo bile su oštre, samim tim i ocene. Ono što je zapanjilo Rašu jeste kakve vrste komentara i kritika je dobila Milena, pa je potom rekao da ne može da dočeka sutra da vidi kako će naredne svekrve kuvati.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Nikola, iako je pogodio čije je jelo bilo bolje, nije tačno odgovorio na ostala pitanja, pa tako nije uspeo da osvoji dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:49

PRAVI GURMANI I LJUBITELJI DOMAĆE HRANE U KUHINJI MAJKE I SNAJKE: Gledajte najzabavniji kulinarski šou od 18 časova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track