PORODICA NIKOLOV SPREMILA SPECIJALITET KOJI BUDI SVA ČULA! Sin kiksnuo na OVA dva pitanja i ostao bez nagrade!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

PORODICA NIKOLOV SPREMILA SPECIJALITET KOJI BUDI SVA ČULA! Sin kiksnuo na OVA dva pitanja i ostao bez nagrade!

Jesenji TV program -

Porodica Nikolov je ukrstila kutlače u emisiji "Majke i snajke".

Porodica Nikolov – Beograd Majka: Ljubica Snajka: Julija Sin: Lazar

Majka Ljubica je profesorka u penziji. Završila je fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i želi da podstakne mlade da se više posvete sportskoj aktivnosti. Sebi je postavila obavezu da dva puta nedeljno rekreaitivno trenira napolju, a kada joj vreme to ne dozvoljava strast pronalazi u slikanju. Za sebe kaže da je talentovana i da je kišno vreme inspiriše da naslika pravo remek delo! Svu ljubav nesebično pruža svojim unucima i rado im prepričava svoje životne dogodovštine. Jedno od najznačajnijih uspeha je taj što je igrala rukomet u tadašnjoj “Velikoj” državi i kako kaže ispunila je svoj san. Deo svog života je provela u Dalmaciji ali svoju karijeru je htela da završi u svojoj zemlji. Lazar je mladić svog vremena. Voli izlaske, druženje i dobru muziku. Julija i Lazar su se upoznali u srednjoj školi i od tada ljubav cveta. Ono što ih najviše povezuje jeste to što su oboje pravi gurmani. Rado odu u restoran i uživaju u hrani i prijatnom ambijentu. Jednog dana im je cilj da poseduju vrhunski restoran u centru Beograda.

Majka Ljubica i snajka Julija imale su zadatak da pripreme pileću paštetu koja se servira na hrskavom hlebu i suve šljive u čokoladi. Za pripremu ovog specijaliteta imale su 52 minuta, jer su zaboravile 4 namirnice, a svaki im je oduzeo 2 minuta.

Julijino jelo donelo je oduševljenje kod snajki, imale su pozitivne komentare.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Ljubicino jelo je pokupilo slične fascinacije i ocene, posebno su istaknute šljive u čokoladi.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Lazar je uspeo da pogodi čije je jelo bolje, samim tim je učestvova u kvizu za dnevnu nagradu u vrednosti od 10.000 dinara, ali nije uspeo da odgovori tačno na ponuđena pitanja. Sin Marko je pretpostavio da je, njemu lepše jelo, napravila žena, a ustvari je majka.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sin Lazar je kiksnuo na prva dva pitanja, a to su da li bi on mogao da napravi ovakav specijalitet i koje mu je omiljeno jelo. Njegovi odgovori se nisu podudarili sa snajkinim, pa samim tim su završili emisiju bez osvojene dnevne nagrade.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:31

PORODICA IZ PARAĆINA U EMISIJI MAJKE I SNAJKE! One su napravile maltene istu GIBANICU! Žikica u dilemi vrednoj 10.000 dinara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track