REŠIJE JE BOLJE?! Porodica Stanojević imala je zadatak da napravi kebab na srpski način A OVAKO JE TO IZGLEDALO
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

REŠIJE JE BOLJE?! Porodica Stanojević imala je zadatak da napravi kebab na srpski način A OVAKO JE TO IZGLEDALO

Jesenji TV program -

Danas je porodica Stanojević ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Porodica Stanojević

Jovan je rođen u Surdulici. Zanima ga IT sektor. Bavi se statistikom, logistickom i programiranjem. Voli da putuje i skoro svaki vikend mu je rezervisan za neki novi grad, selo ili planinu u Srbiji. Na sva putovanja ide sa suprugom i sinom, i kaže da im je to zajedničko vreme najdragocenije.

Danijela je rođena u Vranju. Student je Filološkog fakulteta u Nišu. Voli da čita u slobodno vreme. I njoj, kao i Jovanu, je najlepše da provodi vreme u putovanjima sa sinom. Jovan i Danijela su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Zajedno su već 9 godina, a u braku skoro četiri godine. Miroslava je rođena u Vladičinom Hanu. Domaćica je. Najviše voli da kuva i gleda kulinarske emisije, i baš je ona i bila inicijator za učešće. Uživa u pravljenju i dekorisanju torti.

Majka Miroslava i snajka Danijela izabrale su broj koji je krio tursko jelo samim tim dobile su zadatak da pripreme kebab sa mlevenim mesom. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 46 minuta.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Danijelino jelo donelo je pozitivne kritike snajki, osim zamerke da je bilo malo rešije. Majka Miroslava je slično prošla, dosta pozitivnih ocena, ali sa zamerkom na to što se glavni začin "kim" slabo oseća.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Jovan je naveo da mu je rešije jelo i sa tim na sva pitanja koja su bila postavljena od strane voditelja Seke i Raša. On je time obezbedio dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track