00:36

UŽIVAJTE U NESVAKIDAŠNJEM RECEPTU U EMISIJI Majke i snajke! Iznenadićete se nežnošću nemačke kuhinje, AFRODIZJAK ZA SVA ČULA!

KURIR TV

UŽIVAJTE U NESVAKIDAŠNJEM RECEPTU U EMISIJI "Majke i snajke"! Iznenadićete se nežnošću nemačke kuhinje, AFRODIZJAK ZA SVA ČULA!

Jesenji TV program -

Porodica Lazarević je ukrstila kutlače u emisiji "Majke i snajke".

O porodici Lazarević:

Majka: Slađana

Snajka: Jelena

Sin: Dejan

Dejan je po struci bravar, radionica mu je kod kuće. Jelena je domaćica, nije zaposlena. Dejan i Jelena imaju troje dece koje čuva Jelena. Slađana je po zanimanju šnajderka i takođe radi od kuće. Jelena i Dejan ne žive sa Slađanom. Jelena u slobodno vreme voli da se zanima baštom, ima svoje voće i povrće, dok svekrva voli da sadi cveće. Svo troje su veliki gurmani i uživaju u hrani. Deca Nikolina, Nenad i Nemanja uživaju sa tatom u garaži dok učestvuju u njegovom poslu.

Majka Slađana i snajka Jelena izabrale su broj 3 koji je krio nemački specijalitet. Imale su zadatak da pripreme kobasice sa dinstanim kupusom i špecle sa slaninom. Za pripremu ovog jela imale su samo 48 minuta.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Prosečna ocena snajki za svoju drugaricu bila je sedmica, a zamerale su preteranu soli u jelu.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majke su dale Dragani nešto slabije ocene, uz komentare da je kupus sadržio višak masnoće.

Sin Dejan je pogodio ko je pravio koje jelo, a u kvizu se snašao odlično i osvojio nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja