IAKO NIJE PRAVILO, RAŠA JE IPAK MORAO DA USKOČI U POMOĆ! Okusite specijalitet sa GAMBORIMA, budi sva čula! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

IAKO NIJE PRAVILO, RAŠA JE IPAK MORAO DA USKOČI U POMOĆ! Okusite specijalitet sa GAMBORIMA, budi sva čula! (VIDEO)

Jesenji TV program -

U današnjoj epizodi emisije "Majke i snajke" vrhunske specijalitete pripremaće porodica Lazarević iz sela Podgorac kod Boljevca.

O porodici Lazarević:

Majka: Slađana

Snajka: Jelena

Sin: Dejan

Dejan je po struci bravar, dok je Jelena domaćica i čuva njihovo troje dece. U slobodno vreme voli da se zanima baštom i ima svoje voće i povrće. Deca Nikolina, Nenad i Nemanja uživaju s tatom u garaži i rado učestvuju u njegovom poslu. Majka Slađana je šnajderka, često provodi vreme u bašti, gde gaji raznovrsno cveće. Veliki je gurman i obožava da kuva.

Podsetimo, ono što razlikuje polufinale je što ovaj put kuvarice kuvaju skroz samostalno, bez Rašine pomoći.

Majka je izabrala broj tri, iza kojeg se krio specijalitet sa gamborima na crvenoj buzari sa palentom. Za pripremu ovog jela imale su samo 46 minuta, jer su zaboravile 7 namirnica, a svaka ih je koštala 2 minuta.

Raša nije bio nemilosrdan, pa je ipak uskočio u malu pomoć, a to je oko čišćenja gambora, jer domaćice nisu imale priliku da se susretnu sa takvim jelom.

01:17

IAKO NIJE PRAVILO, RAŠA JE IPAK MORAO DA USKOČI U POMOĆ! Pogledajte specijalitet sa GAMBORIMA, budi sva čula! (VIDEO)

Nakon degustacije, na red je došlo ocenjivanje. Snajke su svojoj drugarici dale prosečnu ocenu 8, a najveća zamerka je ukus palente.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sa druge strane, majke su konstantovale da je luk preovladao celo jelo, a prosečna ocena je 7.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sin Dejan je uspeo da pogodi ko je, po njemu, na pravio bolje jelo. To je bila supruga, a porodica je osvojila dnevnu nagradu od 10.000 dinara i dodatni bod.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track