VODITELJKA NAJSMEJALA CELU PUBLIKU: Ovako izgleda kada Suzana Petričević ode u mesaru! NE PROPUSTITE NAJZABAVNIJU EMISIJU (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

VODITELJKA NAJSMEJALA CELU PUBLIKU: Ovako izgleda kada Suzana Petričević ode u mesaru! NE PROPUSTITE NAJZABAVNIJU EMISIJU (VIDEO)

Jesenji TV program -

Nova sezona humorističke emisije "Pusti brigu" donosi nove priče sa novim gostima.

Ipak, razgovor Suzane Petričević, voditeljke i Dejana Šutanovca, kuvara je ostao najupečatljiviji.

Njih dvoje su pričali o fileu, vrsti mesa, koje važi za najmekše. Šutanovac je profesionalno objašnjavao gde se nalazi taj deo mesa na životinji itd. Dok je Suzana Petričević priču okrenula na humor.

U videu možete da vidite šta je sve rekla voditeljka, a celu epizodu ćete imati priliku da gledate na Kurir televiziji, nedeljom sa početkom od 13:00 časova:

01:44

VODITELJKA NAJSMEJALA CELU PUBLIKU: Ovako izgleda kada Suzana Petričević ode u mesaru! NE PROPUSTITE NAJZABAVNIJU EMISIJU

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track