MAJKA I SNAJKA SU ZA REKORDNO VREME NAPRAVILE ROLAT SA MESOM: Pogledajte kako se porodica Davidović snašla u kuhinji! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

MAJKA I SNAJKA SU ZA REKORDNO VREME NAPRAVILE ROLAT SA MESOM: Pogledajte kako se porodica Davidović snašla u kuhinji! (VIDEO)

Jesenji TV program -

Pogledajte kako se poslednja porodica u ovoj nedelji snašla u kulinarskoj emisiji "Majke i snajke".

Davidović - Beograd

Majka Dušanka: Penzionerka je ali je radila u fabrici obuće kao službenik. Uživa u penziji i svom slobodnom vremenu. Voli da se druži. Obožava da kuva sva naša tradicionalna jela. Omiljena joj je domaća supica koju sama pravi ali i sarma i podvarak.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Jelena: Po struci je frizer i ima svoj frizerski salon. U slobodno vreme voli da igra igrice. Ne voli da kuva. Omiljena joj je domaća hrana. Sin Dušan: Iz Beograda. Radi kao magacioner u jednoj firmi. U slobodno vreme se bavi sportom i prati sport. Ponekad kuva, ali nije stručan. Omiljeno jelo mu je sarma.

Dušan je izabrao polje pod brojem sedam, a iza njega se krio specijalitet - rolat od mlevenog mesa.

Dame su u nabavci zaboravile, pa maltene rekordan broj namirnica, odnosno osam, pa im je zbog toga vreme bilo uskraćeno za 16 minuta. Majka i snajka imale su svega 44 minuta za pripremu specijaliteta.

00:38

MAJKA I SNAJKA SU ZA REKORDNO VREME NAPRAVILE ROLAT SA MESOM: Pogledajte kako se porodica Davidović snašla u kuhinji!

Snajke su bile oduševljene sa rolatom od mesa, pa su svojoj koleginici dali prosečnu ocenu devet. S druge strane majke su primetile falinke kod jela od Dušanke, pa je dobila nešto nižu ocenu, odnosno pet.

Dušan je uspeo da pogodi ko je napravio koje jelo, pa se samim tim plasirao u igru za dnevnu nagradu u vrednosti od 10.000 dinara. Ipak, nije uspeo da odgovori tačno na ponuđena pitanja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track