EDUKATIVNA NEDELJA SA NEOBIČNI, SPECIJALITETIMA SE ZAVRŠILA! Pogledajte koja porodica je pobeda i napravila najbolje jelo (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

EDUKATIVNA NEDELJA SA NEOBIČNI, SPECIJALITETIMA SE ZAVRŠILA! Pogledajte koja porodica je pobeda i napravila najbolje jelo (VIDEO)

Jesenji TV program -

Došli smo do kraja još jedne edukativne nedelje, pa pogledajte koja porodica je izašla kao pobednik i dobila povlastice što se tiče nabavke u polufinalu.

U edukativnoj nedelji su takmičarke uz Rašinu pomoć spremale jela iz zemalja širom sveta.

Ovog puta su to bile Švajcarska, Jermenija, Maroko, Jamajka i Peru. Ono što ovu nedelju razlikuje od prethodnih jeste to što nema ispadanja, a tim koji se najbolje pokaže će dobiti dodatno vreme za nabavku u polufinalu.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

PRISETIMO SE PORODICA OD PROŠLE NEDELJE!

Ponedeljak:

Vujinović – Beograd

Tim Vujinović iz Beograda sprema jelo iz švajcarske kuhinje. Majka Vida i snajka Andrijana imaju zadatak da pripreme kordon blu. Sin Zoran će odlučiti koja od njih dve se bolje snašla u pripremi ovog jela. Majke zamerile Raši jer nema kuvarsku kapicu.

Utorak:

Jovanović – Beograd

Tim Jovanović iz Beograda sprema jelo poreklom iz Jermenije i to lavaš pitu sa pirinčem i povrćem. Majku Vesnu i snajku Danielu će oceniti sin Marko.

Sreda:

Damjanović – Beograd Tim Damjanović ima zadatak da spremi jelo iz Maroka. Majka Gordana i snajka Ernesa spremaju hrskave marokanske štapiće sa tahini sosom. Sin Toma će odlučiti čije jelo mu se više sviđa i koja od njih je spremila bolje jelo.

Četvrtak:

+video

Jovičić – Beograd

Jovičići spremaju jelo poreklom sa Jamajke. Ljubinka i Marija će praviti škampe sa kokosom i sosom od manga. A ocenjivaće ih sin Dušan. Ljubinka i Marija spremaju jelo od kog su strepele sve majke i snajke

Petak:

Živanović – Beograd

Tim Živanović sprema jelo iz Perua. Majka Gordana i snajka Dušica će se oprobati u pripremi antikučosa. Sin Marko će biti degustator i odlučiće čije jelo mu se više dopada.

Ovako je izgledala tabela nakon ukupnog ocenjivanja. Porodica Jovičić će imati povlastice u polufinalu.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track