LAGANO LETNJE JELO KOJE ĆE VAS ZASITITI! Žiri očaran brzom pipremom: Pogledajte polufinale najpoznatije kulinarske emisije (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

LAGANO LETNJE JELO KOJE ĆE VAS ZASITITI! Žiri očaran brzom pipremom: Pogledajte polufinale najpoznatije kulinarske emisije (VIDEO)

Jesenji TV program -

Druga polufinalna nedelja je počela, a tokom nje takmičarke spremaju jela koja su spremana tokom edukativnih nedelja. Tim koji se najbolje pokaže prolazi u finale.

Prvi predstavnik je porodica Kostić iz Beograda.

Prvi tim koji kuva ove nedelje je tim Kostić. Majka Dragana i snajka Nives spremaju tapase i gaspaćo. Koja od njih dve je bolje spremila zadato jelo, oceniće Nikola.

Dame su u nabavci izostavile osam namirnica, stoga im je vreme za pripremu specijaliteta uskraćeno za čak 16 minuta, pa su imale svega 44 minuta za pipremu jela.

01:04

LAGANO LETNJE JELO KOJE ĆE VAS ZASITITI! Žiri očaran brzom pipremom: Pogledajte polufinale najpoznatije kulinarske emisije

Snajke su oduševljene pripremom, pa je Nives dobila prosečnu ocenu deset. S druge strane majke su jednoglasno dale sve desetke za Draganu.

Sin Nikola je uspeo da pogodi ko je napravio koje jelo, pa je tako timu obezbedio dodatni poen, kao i dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track