OVO JE CEO PUT KOJIM JE IŠLA PORODICA JOVIČIĆ! Toliko specijaliteta, a sada SU VLASNICI VIKENDICE: Ovako je izgledao put do pobede
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

OVO JE CEO PUT KOJIM JE IŠLA PORODICA JOVIČIĆ! Toliko specijaliteta, a sada SU VLASNICI VIKENDICE: Ovako je izgledao put do pobede

Jesenji TV program -

Pobednik četvrte sezone, kulinarske emisije Majke i snajke, je porodica Jovičić koja je osvojila dugoiščekivanu vikendicu.

Mimo ukusne pripreme i serviranja specijaliteta, cela ekipa je zračila harizmom, humorom i zabavom.

Ovako je izgledao njihov put do samog finala u četvrtoj sezoni.

U toku edukativne nedelje, njihov zadatak je bio da pripreme jelo sa Jamajke.

Sve su bile veoma bojažljive kada je kuvanje ovog specijaliteta u pitanju, ali je porodica Jovičić bila dosledna zadataku da spremi čuveno jelo sa Jamajke, tačnije škampe sa kokosom i sosom od manga.

jamajka, zastava Jamajke
foto: Profimedia

Nakon toga, odolele su još jednom izazovu, a to je priprema minestrone i lazanje. Kako su se majka Ljubinka i snajka Marija snašle u pripremi ovog specijaliteta govorile su same ocene, pa i njihov prolaz u finale.

Do samog finala, porodica Jovičić je očarala sve svojim kulinarskim veštinama, a u finalnoj trci za glavnu nagradu majka Ljubinka i snajka Marija pripremale su smederevsko đule, pomfit i tartar sos.

Nakon finalnog bodovanja, one su ušle u superfinale sa porodicom Radaković, ali je, presudnom odlukom, porodica Jovičić izašla kao pobednik.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track