NEMATE IDEJU ILI VREMENA ŠTA DA KUVATE? Majke i snajke imaju rešenje za vas! Pilav i vitaminska salata: Brzo, a ukusno (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

NEMATE IDEJU ILI VREMENA ŠTA DA KUVATE? Majke i snajke imaju rešenje za vas! Pilav i vitaminska salata: Brzo, a ukusno (VIDEO)

Jesenji TV program -

Poslednja epizoda prve nedelje pete sezone kulinarske emisije Majke i snajke donosi vam nove recepte i ideje za pripremu različitih jela.

Ovog puta za vas kuva porodica Batlak iz Beograda

NEŠTO VIŠE O DANAŠNJOJ PORODICI:

Majka: Sonja Snajka: Sanja Sin: Vladimir

Majka Sonja ima 62 godine. Radila je kao obezbeđenje, a sada ima prodavnicu sa bebi poklonima. Snajka Sanja ima 46 godina. Radi u Lidlu i od skoro pomaže svekrvi oko prodavnice bebi poklona. Dugo su živeli u Grčkoj, gde su i držali restoran u Paraliji. Sin Vladimir ima 40 godina. Ima građevinsku firmu za izvođenje završnih radova.

Ovaj tim, odnosno porodica Batlak je inače otvorila prvu sezonu "Majke i snajke" a sada su se pojavili i u petoj sezoni.

01:23

NEMATE IDEJU ILI VREMENA ŠTA DA KUVATE? Majke i snajke imaju rešenje za vas! Pilav i vitaminska salata: Brzo, a ukusno

Vladimir je izabrao polje pod rednim brojem sedam, a iza njega se krio specijalitet pilav i vitaminska salata. Dame su izostavile samo jedan sastojak sa spiska, pa im je vreme uskraćeno za dva minuta, tako da su imale čitavih 58 minuta za pripremu.

Snajke su bile oduševljene, imale su poneku zamerku, a prosečna ocena je devet. S druge strane, majke su bile nešto oštrije u sudu, pa je Sonja za prosečnu ocenu dobila osmicu.

Sin Vladimir je uspešno od dva tanjira pogodio koja je dama napravila koje jelo, samim tim je učestvovao u kvizu, u kojem je dao tačne odgovore i tako obezbedio svojoj ekipi dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:02

DOBRO POZNATA PORODICA OTVORILA PETU SEZONU MAJKE I SNAJKE Pripremila jednostavan specijalitet koji će SVI OBOŽAVATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track