OGLASIO SE RADOŠ BAJIĆ NAKON VESTI DA JE POSTAO DUH KIJEVA: Zgrožen sam ratom PRAVOSLAVNE BRAĆE i zloupotrebom mog lika
Foto: Privanta arhiva

emotivno

OGLASIO SE RADOŠ BAJIĆ NAKON VESTI DA JE POSTAO DUH KIJEVA: Zgrožen sam ratom PRAVOSLAVNE BRAĆE i zloupotrebom mog lika

Kultura -

Glumci Radoš Bajić i Nikola Kojo postali su zvezde Tvitera i odbrane Ukrajine. Na popularnoj društvenoj mreži osvanule su njihove fotografije s duhovitim komentarima.

Nikola Kojo, Radoš Bajić
foto: Printskrin Tviter

Radašin iz serije "Selo gori, a baba se češlja" je postao heroj Duh Kijeva, koji se pojavio na nebu iznad prestonice i uspeo da obori čak 16 ruskih aviona samo u jednom danu. Na društvenam mrežama su ovako kružile proteklih dana priče o mitskom pilotu, koji sa lovcem MiG-29 se sam hrabro suprostavlja gomili ruskih aviona i sve ih obara.

Istina, Radašin je sjajni pilot Dalibor u filmu "Partizanska eskadrila".

Nikola Kojo, Radoš Bajić
foto: Printskrin Tviter

I Nikola Kojo je postao heroj odbrane Kijeva od ruskih padobranaca, kao lik iz filma "Nebeska udica". Radnja ostvarenja Ljubiše Samardžića smeštena je za vreme Nato bombardovanja u Beograd. Kojo igra glavnog mrzovoljca iz kraja i tatu majstora koji krije tugu iz prošlosti a koja opravdava njegov negativizam, što je sjajno izneo svojom glumom.

Radoš Bajić
foto: Contrast Studios

Radoš Bajić kaže za Kurir da je zgožen ratom pravoslave braće u Ukrajini koji su godinama podstrekavali i perfidno huškali oni čija deca mirno i bezbrižno spavaju hiljadama kilometara daleko.

"Užas rata koji ćemo svi osetiti ne vodi se samo na bojnom polju već i u virtualnom medijskom svetu. Zato me zloupotreba mog lika ni malo ne iznenađuje", navodi Bajić za Kurir, kome je nedavno hakovan i profil na Instagramu.

Kurir.rs

Bonus video:

03:55

Ognjen Jankovic o FDU i Goranu Markovicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track