RADAŠIN PONOVO POBEDIO KORONU! Nakon što su mu tražili 100.000, postao DUH KIJEVA, pa otkrio detalje DRAME koroz koju prolazi!
Foto: Dragana Udovičić

OVO SU DETALJI

RADAŠIN PONOVO POBEDIO KORONU! Nakon što su mu tražili 100.000, postao DUH KIJEVA, pa otkrio detalje DRAME koroz koju prolazi!

Kultura -

Glumac Radoš Bajić poslednjih dana našao se u pažnji medija zbog velikog broja skandala kroz koje neprestano prolazi.

Naime, ovom glumcu nedavno su hakovali instagram profil, pa su mu tražili 100.000 evra samo da bi povratio profil na kome ga je pratilo preko 10.000 ljudi. Njegova porodica preuzela je sve potrebne mere da se profil vrati vlasniku, a izgleda da su u tome i uspeli, s obziro, da se Radašin napokon ponovo oglasio.

- Dragi prijatelji, nismo se videli ni culi neko vreme. U medjuvremenu, bio sam “duh Kijeva” koja obara avione u nesrecnom ratu dva bratska pravoslavna naroda, obnovio sam gradivo COVIDa 19 jer sam ponovo odlezao Coronu - razbojnicka grupa iz belog sveta mi je otela i hakovala profil…Koji su mi u udruzenom sadejstvu vratili moja snaha Ivona i specijalizovane sluzbe nase drzave…Hvala im.. Dogadjalo se jos dosta toga, ponesto i lepo..Nisam u zalosti, bradu pustam jer sam prinudjen da odgiram jednu od uloga u filmu i seriji “HALIJARD” - cije snimanje se nastavlja pocetkom maja.

Podsetimo, Radoš se našao u nezgodnoj situaciji kada su se na društvenim mrežama pojavile njegove slike, kao i slike brojnih drugih glumaca poput Nikole Koja i Nenada Okanovića. Radašin iz serije "Selo gori, a baba se češlja" je postao heroj Duh Kijeva, koji se pojavio na nebu iznad prestonice i uspeo da obori čak 16 ruskih aviona samo u jednom danu. Na društvenam mrežama su ovako kružile proteklih dana priče o mitskom pilotu, koji sa lovcem MiG-29 se sam hrabro suprostavlja gomili ruskih aviona i sve ih obara.

Radoš Bajić
foto: Printscreen

Radoš je to komentarisao za Kurir i otkirio koliko je takav potez za njega ružan:

- Užas rata koji ćemo svi osetiti ne vodi se samo na bojnom polju već i u virtualnom medijskom svetu. Zato me zloupotreba mog lika ni malo ne iznenađuje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track