MOGU DA ŠKRIPIM ZUBIMA! Nova pesma čuvene SRPSKE rok grupe će vas naterati da se zamislite, specijalni gost je ovaj poznati REPER!
Foto: Nemanja Andrejević

novi singl

MOGU DA ŠKRIPIM ZUBIMA! Nova pesma čuvene SRPSKE rok grupe će vas naterati da se zamislite, specijalni gost je ovaj poznati REPER!

Kultura -

"Geler" je ime novog singla i spota grupe Artan Lili, a kao gost u pesmi se pojavljuje doajen hip-hopa Ivan Ivanović Đus (Juice).

Spot je delo režisera Danila Cekovića, starog saradnika grupe poznatog po spotovima za pesme D.E.P.R.A. i Maca. Audio produkciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini.

Artan Lili, promo
foto: Nemanja Andrejević

“Uradili smo ponovo nešto neočekivano i ovo je drugi od pet novih singlova napravljenih sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja sa Juice-om bila izuzetna i jasno se vidi da smo i on i mi ostavili srce na terenu. Takođe mislim da je vrlo važan antiratni naboj koji je adekvatno prenesen i muzikom i slikom. Osetili smo snažnu potrebu da se izrazimo na ovakav način i mislim da smo u tome uspeli.” - zaključuje frontmen grupe Bojan Slačala.

Inače, ovo je 7. singl sa trećeg po redu studijskog albuma naziva “III”. Ostale pesme i spotove sa gostima grupa najavljuje uskoro.

Đus
foto: Kurir televizija

Inače, Artan Lili je uradio i pesmu sa Canetom iz Partibrejkersa pod nazivom "Rokenrol posle rokenrola", pa se može reći da je ovo druga pesma koja je urađena sa kolegama muzičarima.

Kao uvertiru u bogato koncertno leto, Artan Lili će u Novom Sadu nastupiti 31.03. u Domu Kulture, kao i 08.04. u Gradskom Kulturnom Centru Užice.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:50

BODA NINKOVIC OTKRIO KAKO JE NAŠAO PARE DA SNIMI ROK ALBUM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track