MORALA SAM DA UKLJUČIM SVE SVOJE GLUMAČKE MOTORE: Glumica oktrila šta čeka LINU u novim epizodima TAJNI VINOVE LOZE
Foto: Promo

Sena Đorović

MORALA SAM DA UKLJUČIM SVE SVOJE GLUMAČKE MOTORE: Glumica oktrila šta čeka LINU u novim epizodima TAJNI VINOVE LOZE

Kultura -

Nakon premijere na Superstaru i Prvom programu RTS od 4. aprila svakog radnog dana kreće prikazivanje novih 38 epizoda druge sezone serije "Tajna vinove loze".

Kako otkriva Sena Đorović, koja u seriji tumači lik Line Tomović, sledi nastavak priče u kojoj možemo očekivati neočekivano.

Tajne vinove loze
foto: Promo

U drugoj sezoni nastavljamo da pratimo priču o imperiji Tomović, odnosu između Vuka i Vere, ali i sudbine novih likova. Pored Sene uloge tumače Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Marko Vasiljević, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Nataša Janjić, Nikola Kojo, Anita Mančić i Aleksandar Đurica i drugi.

"Ove sezone imamo puno kolega koji su nam se pridružili. Počev od veterana našeg glumišta, pa zatim dosta glumaca mlađe generacije kao i kolega iz regiona", objasnila je Sena.

Sena Đorović
foto: Promo

Obećava da je pred publikom sezona koja se gleda u jednom dahu, prepuna uzbuđenja i neočekivanih zapleta.

"Moj lik je u drugom serijalu prilično raspisan, na meni vrlo zanimljiv i neočekivan način. Biće puno iznenađenja, ali meni lično je ova sezona bila jako teška za snimanje u smislu zahtevnosti. Zaista je glumački bila ogroman izazov i zahtevala je da uključim sve svoje glumačke motore koje imam, da bih mogla da ispratim taj lik, u tim novim, neočekivanim, jako komplikovanim životnim situacijama, i ostanem dosledna onome što sam započela u prvoj sezoni“, ispričala je Sena Đorović i ostala tajanstvena po pitanju dešavanja u novoj sezoni serije.

Kurir.rs/ RTS

Bonus video:

01:33

Nebojša Milovanović o snimanju serija Tajna vinove loze

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track