DRUŽILA BIH SE SA PROSTITUTKAMA! Tamara Dragićević otkrila da ne deli ljude prema tome čime se bave, bitno joj je nešto DRUGO!
Foto: Tamara Trajković

izuzetno

DRUŽILA BIH SE SA PROSTITUTKAMA! Tamara Dragićević otkrila da ne deli ljude prema tome čime se bave, bitno joj je nešto DRUGO!

Kultura -

Tamara Dragičević (33) kaže da bi bez problema mogla da se druži sa prostitutkama.

Glumica u novoj predstavi "Čudo u Šarganu" Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra Gospavu, ženu koja se bavi "najstarijim zanatom".

Petar Benčina, Tamara Dragičević
foto: Nemanja Nikolić

Može sa svakim

Zvezda filma "Toma" poručuje da ljude ne deli po tome ko su i šta su, kao i da bi mogla da se sprijatelji sa svakim ko je dobar čovek rekla je za Informer.

- Moja junakinja u predstavi je profesionalna kurva i toga se ne stidi, ali kao čovek nimalo nije prostitutka. Poštena je, dostojanstvena i hrabra. Privatno bih mogla da se družim i upoznam takvu osobu. Za neko ozbiljno druženje moralo bi više stvari da se poklopi da bi to funkcionisalo. Niko od nas nema mnogo bliskih prijatelja, što ne znači da ne možemo da volimo različite ljude. Uvek sam mogla sa svakim da pričam i da mi bude lepo - priča Tamara za Informer i dodaje da ljudima ne treba suditi na osnovu njihovog zanimanja:

Tamara Dragičević, Petar Benčina
foto: Instagram

- Moj prvi monolog u predstavi počinje rečima: "Podnela sam sezonce i terence, vojnike, srčane i plućne bolesnike..." Gospava se hvali time ko je sve prošao kroz njenu spavaću sobu. Na kraju priče shvatimo da je njen posao jedno, a da je ona duboko u sebi potpuno drugačija. Ona nam šalje jasnu poruku da smo svi isti, kojeg god da smo političkog, verskog ili nacionalnog opredeljenja. Glumica kaže da joj nimalo nije bilo teško da se spremi za ovu ulogu:

- Naprotiv, ovo je značajan projekat za mene. Bilo mi je sjajno da se pripremam i vežbam za ulogu Gospave. Posebno sam srećna što prvi put sarađujem sa rediteljem Jagošem Markovićem.

Tamara Dragičević
foto: Radule Perišić / ATAImages

U predstavi igra zajedno sa bratom

Tamara Dragičević u predstavi "Čudo u Šarganu" ponovo glumi sa svojim rođenim bratom Miodragom. Njima je ovo treća zajednička predstava. Prvi put su zajedno stali na 'daske koje život znače' 2017. godine u komadu "Osećaj brade", a posle toga i 2021. godine u predstavi "Pet života pretužnog Milutina".

Miodrag Dragičević
foto: Printscreen/Instragram

Čeka premijeru

Tamara i dalje dobija komplimente zbog uloge Silvane Armenulić u filmu "Toma". - Film se već mesecima ne prikazuje u bioskopima, ali ljudi mi i dalje prilaze na ulici i govore da su oduševljeni mojom ulogom. Kažu da sam odlično odigrala Silvanu - priča glumica, koja jedva čeka večerašnju premijeru predstave "Čudo u Šarganu" je u JDP. Pored Tamare, u ovom komadu igraju i Anita Mančić, Nenad Jezdić, Boris Isaković, Nebojša Dugalić, Ljubomir Bandović i Marko Janketić.

Film Toma
foto: Aleksandar Letić

(Kurir.rs/A.M./Informer)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track