UDALA SE ZVEZDA SERIJE TAJKUN: Blista u raskošnoj venčanici, ali MLADOŽENJA nije Bane TRIFUNOVIĆ, već drugi KOLEGA! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

veselo na snimanju filma

UDALA SE ZVEZDA SERIJE TAJKUN: Blista u raskošnoj venčanici, ali MLADOŽENJA nije Bane TRIFUNOVIĆ, već drugi KOLEGA! (FOTO)

Kultura -

Glumica Tihana Lazović udala se proteklog vikenda, ali samo na filmu.

Hrvatsku glumicu za prestonicu Srbije, osim sve češćih angažmana, veže i ljubav sa kolegom Banetom Trifunovićem. Njih dvoje počeli su da se zabavljaju za vreme snimanje serije "Tajkun", u kojoj su oboje imali zapažene uloge, a upoznali su se pre tog projekta. Novi mladoženja nije Bane već kolege iz novog filma "Živi i zdravi", Ivana Marinovića, široj publici poznatog po prvencu "Igla ispod praga" iz 2016. godini.

Scene venčanja snimljene su u Crnoj Gori. Ova živopisna mediteranska komedija počinje kada Dragana, buntovna mlada, samo dva dana pred venčanje odluči da ipak ne želi da se uda. A sve je spremno: rodbina pozvana, pokloni kupljeni, pršuta naseckana. Za oca porodice Lesa nema govora o otkazivanju. Njegova surova priroda će naterati mladence da se svadba ipak desi, a sutradan neka se razilaze ako treba. Mladoženja Momo se ne predaje i boriće se do kraja da mlada ne ode, te tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu, začinjena velikom količinom naoružanja i dinamita, kako tradicija i običaji nalažu.

film Živi i zdravi
foto: Maja Medić

Podelu čine glumci iz celog regiona. Draganu, glavnu žensku ulogu, tumači Tihana Lazović, mladoženju Moma igra novljanski glumac Goran Slavić, njegovog kuma Goran Bogdan, a mladoženjine roditelje igraju Snježana Sinovčić Šiškov i Momčilo Picurić. Sa mladine strane, tu su u ulogama roditelja Mirjana Joković i Dejan Đonović, dok kumu igra Dragana Dabović. U podeli je i Tamara Dragičević.

Premijera filma "Živi i zdravi" očekuje se u toku 2023. godine.

Gorica Popović, Sloboda Mićalović, Tamara Dragičević
foto: Arhiva Ateljea 212

Kurir.rs

Bonus video:

05:09

ŠTO MI SE VIŠE UDVARAO, JA SAM SE VIŠE ZALJUBLJIVALA! Tamara Dragičević otkrila detalje ljubavi sa Petrom Benčinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track